-
byłem przed chwilą w Castoramie . kupiłem jakiś odrdzewiacz za Wasza poradą firmy "moje auto" z mos2. zaraz pójdę je zalać.
Na opakowaniu zdjęcie Kajetana kajetanowicza wiec skoro swoja gęba to reklamuje to zobaczymy jaki z niego penetrator. niech je penetruje. jak nic to nie da to go pojadę na facebuku :sarcastic:
mam też butelkę nafty. ponoć nafta też dobrze penetruje.
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
-
po walce odpuszczam. świece na 1 i 3 cylindrze są jak przyspawane:(
boje się że je ukrece. 2, 4 i 5 udało się odkręcić elegancko bez żadnego w zasadzie oporu.
na ten moment tak zostawiam i będę podlewal 1 i 3 na bieżąco jakimiś penetratorami i na ciepło jutro spróbuje je ruszyć.
gra nie warta świeczki jak to się mówi.
edit.
dziś się udalo wykręcić pozostałe 2. jak komuś brakuje adrenaliny to polecam się pobawić w wykrecanie zapieczonych świec zarowych.[emoji37]
5 godzin na 2 świecę zeszło. podlewalem wd40 nafta odrdzewiaczem i milimetr po.milimetrze odkrecalem. I to uczucie kiedy kręcisz i czekasz aż jebnie a w myślach już kompletujesz części do wyjecia głowicy:sarcastic:
dzięki Bogu miałem.dobre w miarę świecę lucas zalozone a nie jakieś chińskie maxgeary czy inne szajsy z guwnolitu.
założyłem original ricambi i będzie spokoj.
pozdrawiam
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
-
-
No to git, gratulacje. Co żeś zaoszczędził na wymianie w warsztacie, możesz teraz obrócić w płynne złoto. Czytaj piwerko ;)
-
Może ktoś z Was będzie zainteresowany
Na Autosklep24 jest wyprzedaż magazynu z rabatem -40%
Oryginalne świece żarowe do JTd można kupić za 23 zł
https://www.autosklep24.pl/pl/p/Swie...TD-n.typ/19019
Wystarczy użyć kodu JW2019 w koszyku
Promocja trwa do soboty włącznie