Ja wymieniem wszystkie weże...bo tam sa jakies sztukowane kawałek rurki pozniej waż i to sie zsuwa jak zrobi cisnienie gdy w ukladzie plyn zrobi sie gesty. Polecam to samo. Napisze jak zrobie.
Printable View
Ja wymieniem wszystkie weże...bo tam sa jakies sztukowane kawałek rurki pozniej waż i to sie zsuwa jak zrobi cisnienie gdy w ukladzie plyn zrobi sie gesty. Polecam to samo. Napisze jak zrobie.
Może nie mieć plamy bo nie wiadomo gdzie odpalał samochód jak mu weża wyrwało.:) Zobacz czy masz plyn w zbiorniczku.
Plama była. Podobno się uszkodziła szybkozłączka. Auto u mechanika właśnie.
Jest możliwość kupienia takiego pojedynczego elementu czy trzeba kupić cały pęk przewodów? Może pytanie jest bez sensu ale jestem laikiem w temacie.
Jaka cena takiego cuda?
Jest mozliwosc dorobienia pojedynczego elementu...ale ja wolalem juz wymienic calosc zeby mi nie rozerwało w jakims innym miejscu(bo w niedziele naprawiłem zalałem płyn i wyrwało w innym miejscu). Kupiłem gumowy waż, pare opasek, plyn do wspomagania plyn do chodnicy i mi wyszlo niecałe 100zł.(nie brałem paragonu to niewiem ile sam waz). Jak byś chciał kupic takie przewody jak masz teraz przy alfie to na allegro dałbyc cos 130-150zł. Ja wybrałem inne rozwiazanie i o wiele szybsze.
I jeszcze pytanie. Jakie są szanse że padła pompa wspomagania? Auto około 20 minut sobie chodziło na biegu jałowym.
Jak nigdzie nie jezdziłeś to nic sie nie powinno stać...ja przejechałem coś ponad 10km bez płynu. Napisz jak rozwiazałeś problem.
Juz samochodzik sprawny :) . Okazało sie ze tak jak u kolego swojtas zsunal sie wezyk pod cisnieniem . Załozona nowa obejmka i mam nadzieje ze teraz juz nie spadnie
Poskrecał Ci mechanik dobrze pozostałe obejmy? Ja jak skreciłem jedna to w innym miejscu wyrwało, ale teraz juz smiga :)
Mowil ze pozakładał jakies wytrzymalsze .