[[/COLOR]skąd masz synu takie precyzyjne informacje na mój temat? Rozgryzłeś mnie, przyznam.
Printable View
Co do Pana PINGWIN-->"Jest bardzo awaryjne, nie polecam. Nie ma najmniej awaryjnych silników, wszystkie się sypią w 159. W Anglii jest jeszcze gorzej. Kazdy własciciel spędza minimum dwa dni w tygodniu w warsztatach."
Wiesz wydaje mi sie ze nie jest AZ tak zle jak piszesz, poniewaz z tego co slyszalem i rozmawialem z posiadaczami i mechanikami do auto wypada Dobrze bez jakis wielkich usterek, i wcale sie nie sypie, to nie maluch zebys opisywal to w ten sposob, "Kazdy własciciel spędza minimum dwa dni w tygodniu w warsztatach."--> przeczytales to zamin wyslales na forum??
Owszem, przeczytałem. I miałem nadzieje, że mam do czynienia z facetem, który rozumie coś więcej, niż tylko proste przekazy werbalne.
Jak widać, myliłem sie:)))))
Alfa Romeo 159 2400 cc 2.4 JTDm Lusso 2007
Co powiecie na temat tego silnika, slyszalem same super latywy na ten temat.
Gadalem z ubezpieczycielem i nie bedzie tak zle o ile to Diesel
Do czego ty sie Pingwinie przyczepiles, zal ci du..e zciska czy co??
Prosze Admina o danie Ostrzezenia, Osobie o Nicku PINGWIN
za co ostrzeżenie, kolego Bujak? możesz sprecyzować? Chciałem się tylko dowiedzieć, co to są te "super latywy". Serio, nie wiem, a chciałbym Ci pomóc. A czy są jakies inne latywy jeszcze, niekoniecznie te super? Z chęcią poczytam wyjaśnienia.
Człowiek się uczy całe zycie. I za to ostrzeżenia? Luuuudzie.
można z tego zrtobić prawdziwą rakiete (nawet 250-260KM) no i ja też wiele SUPERLATYW :rolleyes: słyszałem. jak się pozbędzie DPF i zaślepi EGR to nic tylko lać wachę i śmigać :cool:
Ładnie piszecie o tym dieslu ale jednak... jednak.... jednak w żyłach męzczyzn powinna płynąć benzyna:) (to nie ja wymyśliłem, jakby co, tylko chyba Hołek:)