Strona 4 z 19 PierwszyPierwszy 1234567891011121314 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 189

Temat: Alfa Romeo 159

Pingwin
    Gość

Domyślnie

[[/COLOR]
    Cytat Napisał tomassobb Zobacz post
    kolega pingwin od 5 lat zbiera na 159 a od 2 lat zadaje głupie pytania na forum- do tego upiera sie że benzyna jest najlepsza...
    nie zwracaj na niego uwagi-
    bo tu już nikt nie zawraca.
    pozdrawiam
    i polecam 159
    skąd masz synu takie precyzyjne informacje na mój temat? Rozgryzłeś mnie, przyznam.

bujak19
    Gość

Domyślnie

Co do Pana PINGWIN-->"Jest bardzo awaryjne, nie polecam. Nie ma najmniej awaryjnych silników, wszystkie się sypią w 159. W Anglii jest jeszcze gorzej. Kazdy własciciel spędza minimum dwa dni w tygodniu w warsztatach."
    Wiesz wydaje mi sie ze nie jest AZ tak zle jak piszesz, poniewaz z tego co slyszalem i rozmawialem z posiadaczami i mechanikami do auto wypada Dobrze bez jakis wielkich usterek, i wcale sie nie sypie, to nie maluch zebys opisywal to w ten sposob, "Kazdy własciciel spędza minimum dwa dni w tygodniu w warsztatach."--> przeczytales to zamin wyslales na forum??

Pingwin
    Gość

Domyślnie

Owszem, przeczytałem. I miałem nadzieje, że mam do czynienia z facetem, który rozumie coś więcej, niż tylko proste przekazy werbalne.
    Jak widać, myliłem sie))))

bujak19
    Gość

Domyślnie

Alfa Romeo 159 2400 cc 2.4 JTDm Lusso 2007
    Co powiecie na temat tego silnika, slyszalem same super latywy na ten temat.
    Gadalem z ubezpieczycielem i nie bedzie tak zle o ile to Diesel

Pingwin
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał bujak19 Zobacz post
    Same super latywy mowisz... A nie chodziło ci o lewatywy przypadkiem?

bujak19
    Gość

Domyślnie

Do czego ty sie Pingwinie przyczepiles, zal ci du..e zciska czy co??
    Prosze Admina o danie Ostrzezenia, Osobie o Nicku PINGWIN

Pingwin
    Gość

Domyślnie

za co ostrzeżenie, kolego Bujak? możesz sprecyzować? Chciałem się tylko dowiedzieć, co to są te "super latywy". Serio, nie wiem, a chciałbym Ci pomóc. A czy są jakies inne latywy jeszcze, niekoniecznie te super? Z chęcią poczytam wyjaśnienia.

Człowiek się uczy całe zycie. I za to ostrzeżenia? Luuuudzie.

plancior
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał bujak19 Zobacz post
    Alfa Romeo 159 2400 cc 2.4 JTDm Lusso 2007
    Gadalem z ubezpieczycielem i nie bedzie tak zle o ile to Diesel

Gdybym miał teraz kupować 159 to bez zastanawiania się brałbym ten silnik.
    Kopa ma, jak na diesla klang niezły no i sprawdzona, mało awaryjna jednostka.
    Ale może lepiej niech się wypowiedzą użytkownicy.

rbt2005
    Gość

Wink

można z tego zrtobić prawdziwą rakiete (nawet 250-260KM) no i ja też wiele SUPERLATYW słyszałem. jak się pozbędzie DPF i zaślepi EGR to nic tylko lać wachę i śmigać

Pingwin
    Gość

Domyślnie

Ładnie piszecie o tym dieslu ale jednak... jednak.... jednak w żyłach męzczyzn powinna płynąć benzyna (to nie ja wymyśliłem, jakby co, tylko chyba Hołek

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia