Można przed...:) Tylko mnie zaczynają się w październiku, więc nie dam rady ;)
Printable View
http://www.forum.alfaholicy.org/samo..._sprzedaz.html rozmawiałem z człowiekiem. Gdzieś nawet zapodziałem zdjęcia tego paździerza. Alfa GTV6 na części w cenie złomu ( ja stargowałem do 500zł ;] ) Ogólnie auto w stanie agonalnym - rośnie w nim drzewo, ale zawsze może jeszcze jakieś części odzyskasz ( szyby itp).
A co do żółtych tablic to również jestem przeciwnikiem, chyba że auto ma stać w salonie na dywanie jako regał.
Z ciekawości, pamiętam twojego GTV-a z allegro. Ty go sprowadzałeś czy może kupiłeś już w kraju? Gdzie takie rodzynki jeszcze są?
Mój przyjechał ze Szwajcarii i tam trzeba szukać, bo u nas jest trochę inna kultura techniczna. Co do tej GTV6 to chętnie bym ją zobaczył, bo może parę części się przyda. Czy ktoś może mi pomóc skontaktować się z właścicielem?
---------- Post dodany o godzinie 16:55 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 16:23 ----------
Już poradziłem sobie i zdobyłem telefon do tego Pana.
Jakby ktoś chciał zobaczyć postęp rekonstrukcji to zapraszam na
www.alfaromeogtv1985.republika.pl
Okolice Wrocławia :D
Myślę, że koszt sprowadzenia może być niewspółmiernie duży do korzyści... IMHO jeśli sprzedawca się zgodzi Daniel powinien kupić kilka części z tego samochodu i nie zawracać sobie głowy całością...
Dancho, możesz powiedzieć jaki podkład jako pierwszą warstwę kładłeś na gołą blachę po piaskowaniu? Ten co wchodzi w reakcję ze stalą.
Dancho - świetna robota! Mam nadzieję, że będziesz na bieżąco uaktualniać stronę z przebiegiem prac.