http://www.forum.alfaholicy.org/samo..._sprzedaz.html rozmawiałem z człowiekiem. Gdzieś nawet zapodziałem zdjęcia tego paździerza. Alfa GTV6 na części w cenie złomu ( ja stargowałem do 500zł ;] ) Ogólnie auto w stanie agonalnym - rośnie w nim drzewo, ale zawsze może jeszcze jakieś części odzyskasz ( szyby itp).
A co do żółtych tablic to również jestem przeciwnikiem, chyba że auto ma stać w salonie na dywanie jako regał.
Z ciekawości, pamiętam twojego GTV-a z allegro. Ty go sprowadzałeś czy może kupiłeś już w kraju? Gdzie takie rodzynki jeszcze są?
Mój przyjechał ze Szwajcarii i tam trzeba szukać, bo u nas jest trochę inna kultura techniczna. Co do tej GTV6 to chętnie bym ją zobaczył, bo może parę części się przyda. Czy ktoś może mi pomóc skontaktować się z właścicielem?
---------- Post dodany o godzinie 16:55 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 16:23 ----------
Już poradziłem sobie i zdobyłem telefon do tego Pana.
Jakby ktoś chciał zobaczyć postęp rekonstrukcji to zapraszam na
www.alfaromeogtv1985.republika.pl
Okolice Wrocławia
Myślę, że koszt sprowadzenia może być niewspółmiernie duży do korzyści... IMHO jeśli sprzedawca się zgodzi Daniel powinien kupić kilka części z tego samochodu i nie zawracać sobie głowy całością...
Dancho, możesz powiedzieć jaki podkład jako pierwszą warstwę kładłeś na gołą blachę po piaskowaniu? Ten co wchodzi w reakcję ze stalą.
Alfa Romeo rządzi i wymiata na ulicach świata. Gniecie diesle i auta D.
Alfa Romeo 155 2.0 16V TS '97 - była
Alfa Romeo 156 2.0 16V TS '98 - była
Renault Laguna III 2.0 T '08 - była
Dodge Caliber 2.0 CVT '07 - był
Renault Laguna 2.0 dCi '12 - jest
Lancia Delta 1.4 TB '09 - była
Alfa Romeo GT 2.0 JTS '04 - jest
Dancho - świetna robota! Mam nadzieję, że będziesz na bieżąco uaktualniać stronę z przebiegiem prac.