Lecz za to francuski :)
Printable View
Za 40 tysi można i za granicą ładną 164 Q4 znalezć i to bez tego szpetnego gazu. Ten Francuski wóz o którym koledzy tak piszą to Safrane Biturbo.
Może gdyby to auto było 100% w oryginale to warto było by dać te 40tys. A tak chociaż auto wygląda rewelacyjnie to tez przyznam, że mając tyle do wydania szukał bym czegoś innego, też włoskiego, raczej Maserati.
Jest naprawdę ładna, jednak gaz nieco mnie przeraża. Chodzi mi bardziej o mentalność właściciela i to, co popchnęło go do założenia gazu w takim aucie. Moim zdaniem, to o czymś świadczy. A może po prostu doszukuję się nieistniejących powiązań. Zwolenników gazu z góry przepraszam, ale gaz w Busso nieco wykracza poza moje pojmowanie. :)
Ciekawe jak tam spód i bebechy, bo przebieg jest dość słuszny, a nikt o tym nie wspomniał. Fajnie że auto było normalnie użytkowane, ale niestety to się odbija na cenie, bo nie jest to egzemplarz muzealny zachowany w formalinie warty krocie, tylko codzienne wozidło na gazie. Szkoda, bo jest naprawdę ładna.
Wy tu się podniecacie q4 za 40 koła a tu kolega prawie takie samo za 15 nie może sprzedać... i to bez lpg...
wszystko niby fajnie, ale racja, ten gaz to jest założony tragicznie - każdy wtryskiwacz w inną stronę :( no i mnie się wydaje, że przód nie jest dobrze poskładany i conieco krzywo leży, ale to moze moje zdanie
środek widać robiony, kierownica obszyta na nowo
podobają mi się wskaźniki ciśnienia oleju i ładowania, które widać, obecnie tego brakuje w autach
prezentuje się całkime fajnie i za takie nietuzinkowe auto może ktoś da 40 klocków
Nie wiem, kto założył tam ten gaz, ale mam nadzieję, że umrze w męczarniach. Co za wiocha.
W dziale Bazar od dwóch miesięcy wisi bardzo ładna 164 3.0 V6 za kwotę siedmiokrotnie niższą i chętnych brak. :( Wprawdzie nie Q4, ale kamon...
Jeszcze raz napiszę.... zobaczcie auto na żywo a potem piszcie pierdoły !!!
To, że jest LPG to chyba wina poprzedniego właściciela, nie pamiętam historii.. Nie jest może superidealnie założony ale to można zdemontować.
Stan jest nieziemski i życzę powodzenia w poszukiwaniach takiej w całej europie.... a jak znajdziecie to nie wiem czy zmieścicie się w takiej kwocie.
Komentarze o słabym spasowaniu elementów na podstawie fotek przemilczę.
Stan techniczny auta jest idealny... Pomyślcie ile w takim aucie kosztuje "remont" zawieszenia i skrzyni Getrag a potem zacznijcie rozmawiać o cenie ;)
Pozdrawiam
p.s. W żadnym wypadku nie mam profitów ze sprzedaży tego auta ;) Tylko wkurzają mnie niektóre teksty - Q4 to nie jest zwykła 164 v6 za 3000zł !!
To tak jakby porównać ceny "zwykłej" 155 TS ze 155 Q4...