Za 40 tysi można i za granicą ładną 164 Q4 znalezć i to bez tego szpetnego gazu. Ten Francuski wóz o którym koledzy tak piszą to Safrane Biturbo.
Może gdyby to auto było 100% w oryginale to warto było by dać te 40tys. A tak chociaż auto wygląda rewelacyjnie to tez przyznam, że mając tyle do wydania szukał bym czegoś innego, też włoskiego, raczej Maserati.
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik
Jest naprawdę ładna, jednak gaz nieco mnie przeraża. Chodzi mi bardziej o mentalność właściciela i to, co popchnęło go do założenia gazu w takim aucie. Moim zdaniem, to o czymś świadczy. A może po prostu doszukuję się nieistniejących powiązań. Zwolenników gazu z góry przepraszam, ale gaz w Busso nieco wykracza poza moje pojmowanie.
Ciekawe jak tam spód i bebechy, bo przebieg jest dość słuszny, a nikt o tym nie wspomniał. Fajnie że auto było normalnie użytkowane, ale niestety to się odbija na cenie, bo nie jest to egzemplarz muzealny zachowany w formalinie warty krocie, tylko codzienne wozidło na gazie. Szkoda, bo jest naprawdę ładna.
Wy tu się podniecacie q4 za 40 koła a tu kolega prawie takie samo za 15 nie może sprzedać... i to bez lpg...
Objechałeś kogoś ostatnio? A wiedział, że się ściga?
wszystko niby fajnie, ale racja, ten gaz to jest założony tragicznie - każdy wtryskiwacz w inną stronęno i mnie się wydaje, że przód nie jest dobrze poskładany i conieco krzywo leży, ale to moze moje zdanie
środek widać robiony, kierownica obszyta na nowo
podobają mi się wskaźniki ciśnienia oleju i ładowania, które widać, obecnie tego brakuje w autach
prezentuje się całkime fajnie i za takie nietuzinkowe auto może ktoś da 40 klocków
verdebiancorosso
Nie wiem, kto założył tam ten gaz, ale mam nadzieję, że umrze w męczarniach. Co za wiocha.
W dziale Bazar od dwóch miesięcy wisi bardzo ładna 164 3.0 V6 za kwotę siedmiokrotnie niższą i chętnych brak.Wprawdzie nie Q4, ale kamon...
„Własnością człowieka jest zniknąć, śpieszmy się śmiać ze wszystkiego.”
Blaise Cendrars
Jeszcze raz napiszę.... zobaczcie auto na żywo a potem piszcie pierdoły !!!
To, że jest LPG to chyba wina poprzedniego właściciela, nie pamiętam historii.. Nie jest może superidealnie założony ale to można zdemontować.
Stan jest nieziemski i życzę powodzenia w poszukiwaniach takiej w całej europie.... a jak znajdziecie to nie wiem czy zmieścicie się w takiej kwocie.
Komentarze o słabym spasowaniu elementów na podstawie fotek przemilczę.
Stan techniczny auta jest idealny... Pomyślcie ile w takim aucie kosztuje "remont" zawieszenia i skrzyni Getrag a potem zacznijcie rozmawiać o cenie
Pozdrawiam
p.s. W żadnym wypadku nie mam profitów ze sprzedaży tego autaTylko wkurzają mnie niektóre teksty - Q4 to nie jest zwykła 164 v6 za 3000zł !!
To tak jakby porównać ceny "zwykłej" 155 TS ze 155 Q4...