-
Posiada ktoś może oznaczenie przewodów poduszki pasażera kostka poduszka-centralka oraz kolejnej złączki 4 przewody w tym samym miejscu nad wentylatorem?
Jakie kolory przewodów powinny być ze sobą połączone?
chcę się upewnić przed polutowaniem o prawidłowości bo u mnie kostki już były rzeźbione
-
-
Zgadza się. Znalazłem już troszeczkę wcześniej i zainstalowałem.Dobra skarbnica wiedzy.
Swoją drogą wszystkie złączki polutowane a błąd wewnętrzny centralki jak był, tak jest. Na początku października
umówiony jestem z gościem który zajmuje się regenerowaniem sterowników oraz wrzucaniem nowego softu.
-
poszukaj w bazarze, ja kiedyś wyrwałem ecu za 50zł + wysyłka, nie wiem czy warto naprawiać, tylko numery wg epera sprawdź
-
w tym przypadku kwestia jest tego typu, że zakład w którym regenerują centralki, wrzucają soft, jest blisko mnie i koszt w zasadzie podobny.A efekt będzie można od razu sprawdzić.
-
Centralka naprawiona, żadnego błędu w FES, a wyłaczenie poduszki pasażera działa jak powinno.
Alfa z całym czystym sumieniem zostanie wystawiona na sprzedaż i będę szukać wymarzonej 166