-
ANN ja nie atakuje, atakuje sie przeciwnikow a tu takich niet :) Ja tylko sie do nich usmiecham, pokazujac zeby :) Dzieki ze "wpadlas'' Panie lagodza obyczaje :) i musza sie dzieciaki chamowac z chamieniem. To im dobrze zrobi, bo sie czuja lekko bezkarni jak widac :) Milego wieczoru :)
kylo NUUUUUUUUUUUdzisz mnie juz wiesz???? Troche za duzo czasu na ciebie poswiecam i te twoje gierki przez co pewnie ci sie wydaje ze masz u mnie jakies specjalne wzgledy. No nie masz, nie jestes z mojej ligi, nie ten miot jak to sie kiedys mawialo ;)
Plama? ojejkujejku !!!!!!!!!! hahahahah nie to tylko plame na monitorze mialem hahahahahah patrz co za niefart !!!! twoj brak podstawowej nawet wiedzy ktory starasz sie zamaskowac jakims bajkopisaniem i szukaniem historii mojej zabawki jest zenujacy. Okresl sie chociaz jak piszesz cudo czy wies tuning albo najlepiej zajmij sie swoim niedorobionym seryjnym nudnym autkiem bo jemu nawet 5 tysi nie pomoze:) Przez grzecznosc nie bede sie rozpisywal co ten woz soba reprezentuje, bo co tu pisac o nudzie? no powiedz sam :) PANIE MODERATORZE pan widzisz i nie grzmisz ?????????? To nie portal randkowy, zajmijcie sie soba, albo piszcie w temacie, powtorze po raz kolejny, bo inteligentni inaczej znowu nie nadazaja, przykre, tyle czasu i nic sie nie zmienia :)
O! i jeszcze goblin zabladzil, ?
-
Masz za wysokie mniemanie o sobie człowieku. Przyhamuj
-
ahahaha świetnie się to czyta kochani :D:D.
Wniosek jest jeden marnujecie swój czas , na tłumaczenie koledze oczywistych rzeczy . Sam się interesowałem wydechem unicorsa i dla mnie gra nie warta świeczki cena zaporowa to raz a dwa zeby do fajnie grało i było dopuszczone do ruchu w polsce ( 93 lub 96 decybeli mamy norme ) to trzeba nad tym ostro popracować i się na tym znać , ja odpusciłem. Być może kolega da rade zobaczymy :) . a tak nawiasem pisząc to bez obrazy dla kolegi zakładającego ten temat , ale niektóre twoje wypowiedzi to poprostu żenada , kojarzysz mi się z takim siampkiem z golfa tróji w tedeju który rządzi na wsi :D:D ale to tylko moja ocena :) pozdrawiam
-
Ja tylko chcę żebyś to co pisze udowodnił, bo tu widzę kupę ściemniania, jak masz dwa tłumiki to weź pokaż je, bo jak dla mnie masz jeden z lewej strony i taką śmieszna rurę która sobie wędruje w prawo (a ta reszta komponentów to może i nie siedzi tylko normalna przerdzewiała rura), wiesz że masz pakiet stylistyczny Cadamuro- no to skoro wiesz to pokaż ta plakietkę, bo zapewne jak kupowałeś to sprawdziłeś czy to Cadamuro czy przypadkiem nie to
http://allegro.pl/alfa-romeo-156-zde...985350680.html
Ja w gruncie rzeczy to chcę cie uchronić przed negatywnymi komentarzami i powinieneś mi dziękować
-
Mam wrazenie ze delikatnie się za bardzo podniecasz tym wszystkim - hamuj bo Ci wypowiedzi w takim tonie wcale chętnych do normalnej rozmowy nie przyciąga. Ja rozumiem ze chcesz wszystko co najlepsze etc. no tylko masz specyficzny styl bycia i wypowiedzi, spuść z tonu poproś o posprzątanie w temacie moderatora albo załóż nowy i bedzie git. Jak mamy Cie traktować jak od samego początku wzbudzasz niechęć do napisania choćby jednego zdania??
-
Kolega chyba dalej widzi Gwiazdę Betlejemską nie wytrzeźwiał po świętach.
Zamykam temat do czasu aż kolega dojdzie do siebie i przestanie robić zamęt w każdym temacie w którym pisze