Tytus kupuj termostat w takim razie bo to nie ma na co czekać i tak jezdzic. Mam nadzieję że to tylko i wyłącznie to bo nie życzę Ci innych "kwiatków" w gtv :)
Wysłane z mojego HTC One
Printable View
Tytus kupuj termostat w takim razie bo to nie ma na co czekać i tak jezdzic. Mam nadzieję że to tylko i wyłącznie to bo nie życzę Ci innych "kwiatków" w gtv :)
Wysłane z mojego HTC One
Dzięki ;) Aktualnie są problemy z dostępnością, ale w piątek mają mi ściągnąć sztukę do Łodzi, potem z Łodzi musi do mnie przyjść, montaż i załatwione ;)
termostat, pomajstruj dalej przy termostacie to standardowy objaw, może coś kleszczyć w obudowie domyślam się, że wymieniłeś tylko sprężynę bez obudowy lub używkę z obudową ale szukaj tutaj błędu na 99%
Dwa pytania: czym różni się termostat w 164 od termostatu w Gtv? Czy ten ( http://allegro.pl/behr-termostat-alf...179655299.html ) termostat podejdzie do mojej Alfy?
EDIT:
Eper pokazuje mi nr. części 60652403 a w aukcji wpisany jest 60563989
Poza tym jest jedna sztuka dostępna przez Eper- zamawiał ktoś coś kiedyś bezpośrednio z Epera?
Według ePER'a termostat z aukcji o numerze 60563989 pasuje do silnika 2.5 V6 a do Gtv 3.0 V6 termostat powinien mieć numer 60652403... według ePER'a...
Nie wiem jaka jest różnica między nimi, być może jest ona tylko w numerze a może się zdarzyć, że będzie w różnicy temperatury otwarcia...
Aha, zapomniałem powiedzieć... zamów sobie od razu uszczelkę pod termostat bo obecna może okazać się już niezdatna do założenia...