Czy wyciągniecie tego bezpiecznika nie powoduje jakichś skutków ubocznych w postaci jakiegoś błędu kompa czy innego upierdliwego komunikatu? Jak nie to idę go wyciągnąć. Mi też w 3 dni poszło 5 litrów płynu.
Printable View
Czy wyciągniecie tego bezpiecznika nie powoduje jakichś skutków ubocznych w postaci jakiegoś błędu kompa czy innego upierdliwego komunikatu? Jak nie to idę go wyciągnąć. Mi też w 3 dni poszło 5 litrów płynu.
chcieliscie miec ksenki to macie :D
Spryski bardzo dobra rzecz. Zrobili błąd aktywując spryski za każdym myciem szyby, powinni zrobić np. dłuższe trzymanie manetki itp.
Ja tam nie oszczędzam na takich pierdołach jak płyn.
Nie narzekam również na skuteczność czyszczenia, wiadomo że nie domyję tak jak ręczne mycie. Jednak to tylko sprysk a nie mechaniczne wycieranie.
Dziwne podejście, wyciąga bezpiecznika również...
Więc po co kolega brał ksenony?
Jest jeszcze coś czego można nie używać i oszczędzić? :D
Na pewno by się coś znalazło a auta nie dobierałem pod kątem reflektorów przednich. Dla ciebie pierdoła? Twoja sprawa..
Zastanawia mnie jeszcze jedno, mądrzy włoscy projektanci wymyslili ze spryskiwacz tez musi być na reflektory lamp postojowych i migacze... bez komentarza. Jest jakiś sprytny sposób aby zaślepić dysze dozujące wlasnie na te lampy i zostawic tylko na ksenony?