Wrzuci ktoś fotkę jak to zmontował?
Printable View
Wrzuci ktoś fotkę jak to zmontował?
Do mnie także dotarła. Może jutro sprawdze jak działa ;) Dzięki!
kliknąć "Thank for this post " przy np pierwszym poście cuoreventi... Chociaż tak możemy się odwdzięczyć koledze za akcję! Nie żałować :lol:
Świeżo zrobione :)
Załącznik 52708Załącznik 52709
Fajnie podsumowałeś podziękowania:)
Teraz w jednym poście widzę ile ich jest i mogę się oddawać narcystycznym przyjemnościom :cool:
@ malin,
Dużo wiercenia w schowku?
robiłeś dziure w schowku na kabel?
Zastanawiam się czy nie wsadzić zmieniarki zamiast popielniczki... chyba wejdzie,ale nie mierzyłem. Albo do podłokietnika, tylko tu już problem z za krótkim kablem. Trzeba by przedłużke kombinować. Do schowka jest troche daleko żeby tam pen'a albo karte wtykać.?
---------- Post added at 21:26 ---------- Previous post was at 21:23 ----------
znaczy jak?
Gwiazdka obok cytuj zaznaczony tekst
U mnie tak to wygląda, (taśma dwustronnie klejąca)
http://iv.pl/images/07882445891486160480.jpg
Ale zastanawiam się czy nie przeniosę tego do schowka co by nie kusiło niepożądanych oczu.
Albo nad popielniczkę.
A więc tak... wywierciłem kilka dziurek (dziurka przy dziurce) wiertłem fi 3mm w kształcie prostokąta (tak żeby przeszła niebieska wtyczka), wyłamałem środek potem oszlifowałem krawędzie kamieniem (wszystko za pomocą mini wiertarki-narzędzia do robót precyzyjnych). Przełożyłem niebieską wtyczkę, ustabilizowałem przewód taśmą izolacyjną jednocześnie zaślepiając otwór dokoła przewodu i gotowe :)
...a i jeszcze musiałem podłożyć podkładkę (akurat miałem kawałek czegoś w rodzaju pianki, ale może być też kawałek tektury ;) )żeby zmieniarka trzymała się stabilnie :)
---------- Post added at 21:34 ---------- Previous post was at 21:31 ----------
Otóż to :) Po co kusić jakiegoś debila ;)