najpierw niech sie ludzie zadeklaruja czy beda.Pozniej ustali sie godzine.Mysle ze wczesniej niz o 12-14 nie ma sensu zaczynac
Printable View
najpierw niech sie ludzie zadeklaruja czy beda.Pozniej ustali sie godzine.Mysle ze wczesniej niz o 12-14 nie ma sensu zaczynac
09.09 potwierdzam
ja tez potwierdzam
Niestety dzisiaj dowiedziałem się, że 09.09.2012 mam rodzinną imprezę i nie będę mógł brać u działu w spotkaniu.
Jako, że jestem prowodyrem tego grillowania, to czy będzie dla Was problemem, jeśli przesuniemy termin na 16.09.2012?
Pozdrawiam.
- Rafał
Dla mnie to nawet lepiej bo 09.09. mam też rodzinną imprezę, ...moje urodziny :D Termin 16.09 pasuje jak ulał.
a ja 16.09 mam rodzinna impreze.Chlopaki albo rodzina albo my czyli Wasza 2 rodzina.Wybierajcie albo pijecie wodke i skladacie kluczyki do alf albo bedziecie??Z mojej strony krotka pilka hahahaha.Trudno przeboleje to i mam nadzieje ze dam rade przyjechac 16.09 ale jakis planow wiekszych na ten dzien nie mam.Wiec przekladamy
dla mnie też nie problem:) także 16.09 jak najbardziej
No to fajnie :)
Jeśli możecie, to rozpropagujcie nasze spotkanie, im nas będzie więcej tym lepiej. No i od dzisiaj obowiązkowo modlić się o ładną pogodę tego dnia :D
Co do godziny spotkania: 13 - 14?
Pozdrawiam.
- Rafał
ja juz mowilem ojcu kolegi.Moze ze mna pojedzie.Ma Lancie Kappe.Jeszcze moze zgarne kolege z pracy ktory jezdzi Fiatem Stilo,a wczesniej mial 156.Popytam.Ustalmy godzine 14.Tu widze ze naprawde jest malo chetnych i moze byc nas niewielu.