najpierw niech sie ludzie zadeklaruja czy beda.Pozniej ustali sie godzine.Mysle ze wczesniej niz o 12-14 nie ma sensu zaczynac
najpierw niech sie ludzie zadeklaruja czy beda.Pozniej ustali sie godzine.Mysle ze wczesniej niz o 12-14 nie ma sensu zaczynac
09.09 potwierdzam
Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???
ja tez potwierdzam
Niestety dzisiaj dowiedziałem się, że 09.09.2012 mam rodzinną imprezę i nie będę mógł brać u działu w spotkaniu.
Jako, że jestem prowodyrem tego grillowania, to czy będzie dla Was problemem, jeśli przesuniemy termin na 16.09.2012?
Pozdrawiam.
- Rafał
Dla mnie to nawet lepiej bo 09.09. mam też rodzinną imprezę, ...moje urodzinyTermin 16.09 pasuje jak ulał.
a ja 16.09 mam rodzinna impreze.Chlopaki albo rodzina albo my czyli Wasza 2 rodzina.Wybierajcie albo pijecie wodke i skladacie kluczyki do alf albo bedziecie??Z mojej strony krotka pilka hahahaha.Trudno przeboleje to i mam nadzieje ze dam rade przyjechac 16.09 ale jakis planow wiekszych na ten dzien nie mam.Wiec przekladamy
dla mnie też nie problemtakże 16.09 jak najbardziej
Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???
No to fajnie
Jeśli możecie, to rozpropagujcie nasze spotkanie, im nas będzie więcej tym lepiej. No i od dzisiaj obowiązkowo modlić się o ładną pogodę tego dnia
Co do godziny spotkania: 13 - 14?
Pozdrawiam.
- Rafał
ja juz mowilem ojcu kolegi.Moze ze mna pojedzie.Ma Lancie Kappe.Jeszcze moze zgarne kolege z pracy ktory jezdzi Fiatem Stilo,a wczesniej mial 156.Popytam.Ustalmy godzine 14.Tu widze ze naprawde jest malo chetnych i moze byc nas niewielu.