Ok, czekamy z niecierpliwością. Ja bym chciał coś zbliżonego do tego :Załącznik 69147
Printable View
Ok, czekamy z niecierpliwością. Ja bym chciał coś zbliżonego do tego :Załącznik 69147
taki efekt będzie ciężki do osiągnięcia ze względu na to iż audi ma specjalną konstrukcję lamp które powodują taki efekt... ale podobny czemu nie
Moim zdaniem najlepszym pomysłem było by maksymalnie podobnie do oryginału, tylko po prostu miejsce gdzie normalnie świeci zwykła żarówa zastąpić paskami ledowymi ;) Wtedy jak bym w przyszłości ogarnął kilka tematów i w pierwszej kolejności co do oświetlenia kupił przednie lampki od Proxima, to na tył bym też może takie sobie sprawił :P
Mi się podoba pomysł i wykonanie :) sam chętnie bym takie założył do swojej
Diodami takiego efektu nie usyskasz, może jaką katode tam wsadzić?
Może jak wezmę jakiś urlop, to też się pobawię z tymi tylnymi
Proxim@Ar możesz spróbować bo kolega coś nie odzywa smaka narobił na takie lampy :P i cisza no chyba że coś kombinuje i dlatego nic nie pisze :P
Nie no- poczekamy jeszcze, nie będę się mu wpieprzał w orszak :P Jeżeli nic z tego nie wyjdzie, to może wtedy.
Co nagle to po diable ;-)
Nie piszę, bo nie mam kiedy.
Takie jak z audi są do osiągnięcia, ale trzeba zrobić odpowiedni ekran nad diodami, coś takiego jak luminofor. Ciężko do zrobienia bo mamy mało miejsca.
Spróbujemy.
Super, czekamy więc