No w instrukcji jest że połącz i git :) Tak to jest jak się coś kuwa przez internet kupuje...
Ciekawe jaki kolor ma ta V6. Może taki jak moja :D Czekam na info o niej i kto wie, kto wie. Może zimę się przejeździ taką :)
Printable View
No w instrukcji jest że połącz i git :) Tak to jest jak się coś kuwa przez internet kupuje...
Ciekawe jaki kolor ma ta V6. Może taki jak moja :D Czekam na info o niej i kto wie, kto wie. Może zimę się przejeździ taką :)
A gdzie kupowałeś albo inaczej od kogo? Ja brałem od Viakena.
Ta V6 ma kolor grafitowy metalic.
Ja kupiłem pierwszy lepszy na alle http://allegro.pl/interfejs-fiat-alf...14404921.html?
Powiedz mi Łukasz co ta alfa na sprzedaż ma takie zapadnięte tylne kółka. Czy mi się wydaje?
Wydaje Ci się.Ten typ tak ma zwłaszcza na oryginalnych speedline.U mnie też tak jest.Zakładasz dystanse jakieś 1,4 cm (Andrzej ma u siebie takie jak dobrze pamiętam) tylko na tył i wszystko się wyrównuje:)
Jutro zadzwonię do tego sklepu i do tego gościa i zobaczymy. W razie czego do Łęcznej mam w miarę blisko.
Witam ponownie!
Komp nie pokazuje żadnych błędów (być może dlatego że aku był odłączony i szlag je trafił ale nie wiem, nie znam się).
Proszę osoby mające pojęcie o diagnostyce o wskazówki co z tym fantem zrobić!
Pozdrawiam!
Jeszcze jedna informacja: gdy kliknę w programie na parametry to przy kręceniu rozrusznikiem wyświetlają się obroty silnika (chyba ze 180 obr/min pokazuje).
Jak odłączyłeś aku to błędy skasowałeś.Zarzuć temat do wątku o FESie.Tam uzyskasz więcej info niż tu.
Sprawdź czy zbiornik Ci się płaszczy i zawór odpowietrzania zbiornika.Przy wlewie pod błotnikiem jest.
Znaczy się już powiedzmy że ogarnąłem podłączanie do kompa i komp po połączeniu pokazuje brak błędów (jeśli oto Ci chodziło gdy pisałeś o wrzuceniu tego na wątek o FESsie).
Jak mam sprawdzić czy zbiornik się płaszczy? :D
Zawór znalazłem chyba (na takiej rureczce skierowany w dół?) tylko ja go sprawdzić?
Pisałeś,że przy odkręcaniu korka od wlewu mało Cię nie zassało.Gdyby dało się pojeździć więcej,wtedy kładziesz się pod spód i patrzysz co się ze zbiornikiem dzieje.Czy go nie zasysa.Znowu przytoczę przykład Poldka.Ojciec kiedyś jechał i auto zaczęlo szarpać,przerywać aż w końcu zdechło.Okazało się,że zbiornik (metalowy) zassało.Spłaszczył się.Odpowietrzenie zbiornika padło.
To raczej nie to bo stoi od miesiąca i by się ciśnienie pewnie wyrównało. No i ta marchewa...