Schemat/kolor przewodów w wiązce
Cytat:
Napisał
hideto
Ale jakie to ma znaczenie Marcin ? Wiązka najczęściej łamie się na połączeniu klapy z budą. Jeśli w tym miejscu jest dobrze - a obstawiam że nie jest - to wtedy będziesz szukał dalej. Póki co po prostu otwórz klapę, wyjmij końcówki z dziur montażowych, zsuń nieco gumowy peszel (uważaj bo wiązka jest tam pokryta materiałem i czymś lekko klejącym) i zobacz co masz ukręcone. Jak zlutujesz ten przewód to zamek na bank ożyje.
A zna ktoś który kolor przewodu za co odpowiada? Mnie przerwał się któryś z przewodów do lampki oświetlającej bagażnik, po zdemontowaniu peszla i osłony pojawia się kilka kabli. Który z nich jest do lampki?
Schemat/kolor przewodów w wiązce eLearn
Cytat:
Napisał
magil
Kolega miał na myśli eLearn ;) znajdziesz na portalu z gryzoniem w nazwie. Jednak uprzedzam, że nie ma wersji offline do 2.0, jak również po lifcie pozmieniali kolory przewodów w wiązkach.
Alfa zmusiła mnie do zarejestrowaniu w portalu z gryzoniem :) Elearn ściągnięty, ale tak jak napisał wcześniej kolega nie ma tam mojej wersji silnikowej i do tego według niego po lifcie są zmienione kolory przewodów w wiązce. Zostaje mi zatem metoda prób i błędów.