-
No i mamy śnieg :D Pierwsze testy 17" wypadły pozytywnie. Jakie proponujecie ciśnienie. Obecnie mam przód 2,5, tył 2,4 (wczoraj było jeszcze sucho więc tyle kazałem napompować).
Systemy co chwilę się włączają, trochę podsterowna jest ta Bella - myślałem że masa 2,4l bardziej przyklei nosa...
-
Ja jakos nie moge sie zabrac za to, całe koła , piekne felgi Speedline 14' i zimowe VERDSTEIN leżą w piwnicy. Jednak jakos mi się nie spieszy, może w przyszłym tygodniu jak bedzie czas :wink:
-
U mnie od wtorku zimóweczki naciągnięte na felgi...
Ja śmigam na MAXXISach i jestem bardzo zadowolony z oponek, zostawiłem na aluskach 15" i tak juz pewnie zostanie, bo na lato wjadą pewnie 17" w jakimś ciekawym wzorku :mrgreen:
W Poznaniu za wymiane z wywazeniem 100 zł zapłaciłem, bez żadnej kolejki, choć gdzie niegdzie zapisy były na 1 grudnia :lol: , jaja jakies sobie chyba robią z ludzi ;//
Więc Alfisti przyczepności na zimóeczkach zyczę, ponoć w Pozku ma w weekend zasnieżyć...
-
uuuu drogo 100zł, x2 wymiana i można już jakieś stalówki wyrwać. Ja płaciłem za przekładke z wyważeniem 60 zeta, gdzie indziej wołali 70zł - no ale mniejsze miasto. Tylko mi gnojki jeden koreczek jakiś wieśniacki dali - na wiosnę będą złote wkręcać z logo dolara, hehe :D
-
W Nowym Sączu 45 zł za cztery kola nie wazne czy alu czy stalowe. Ale i tak kupilem felgi do zimówek.
-
Ja za przekladke z alusow na alusy placilem 80 zl :D masakra...
-
No cenia się jak cholera...ale co się dziwic żniwa mają to ciągną ile mogą, fakt 100 za wymianke to sporo, w Obornikach (jakies 20 km za Pozkiem) w zeszłym roku płaciłem 60 zł ale teraz jak mi ustslili termin na za 2 tygodnie to odżałowałem te 40 zł i mam z głowy...
Kurcze na 185 jeździ mi się naprawde dziwnie, nie wiem czy to sugestia czy co, ale wole moje Michelinki 205tki :(
Niech już będzie wiosna :mrgreen:
Pozdro
-
Ja założyłem w poniedziałek
-
Kto jeszcze nie zmienil, to polecam lekturke :D
http://wiadomosci.onet.pl/1867221,11,item.html
-
W Lbn zdjęcie aluminium i wyważenie stalowych plus założenie 30 zł :-)