Przyłączam się do GRATULACJIII !!!!!
Printable View
Przyłączam się do GRATULACJIII !!!!!
ja też chylę czoła...:) a dzięki zlotowi w Gliwicach korba odwaliła już całkowicie..:cool: byle więcej takich akcji
edhel ja tam muszauem isc bo to zajebisty zlot Alfa Romeo ponad 1200 aut i dalszy rok jade napewno i kdybo louo i byl huragan :D :D Nic mie nezastavi byc na Alfa Romeo v Gliwicach :D
koskar niewiadomo czym stie handlowali ze by to niebyli dragi :cool: Ale kolejka tam byua cos tam dobrego byuo :D Chyba dalszy zlot spravdze cos tam spredavau :D
Hhahhahahahahaha zapraszamy! :D Może coś ciekawego znajdziesz. xD
A jeszcze sukces w Kamieniu Śląskim na najlepszy klub, także Alfa Romeo Górny Śląsk wygrał, a nagroda jest kasa na zorganizowanie zlotu na lotnisku w kamieniu :D
Żaden bug Nazar dobrze napisałem , tylko Adminów tego forum boli coś , i edytowali mój posthttp://www.forum.alfaholicy.org/imag...015/05/375.jpg
Chyba jednak 4 miejsce:
Załącznik 167194
Kolego 2 miejce http://www.forum.alfaholicy.org/imag...015/05/376.jpg
W kamieniu 1 miejsce było :D
Było kilka drobnych niedociągnięć ale jak na to że impreza na taką skalę była po raz pierwszy (bo bicie rekordu przez Volvo i Renault zgromadziło o połowę mniej ludzi) i na to że robili to ludzie którzy wcześniej nie robili tego typu imprez to wszystko wyszło całkiem dobrze. Najbardziej cieszy fakt niezwykłej mobilizacji alfistów z całej Polski. To było niesamowite uczucie kiedy chodząc po parkingu widziało się tablice z całej Polski. Mała osobista satysfakcja to przyprowadzenie 1/10 wszystkich Alf w jednej kolumnie z Lublinem , Rzeszowem i Krakowem łącznie. Chyba nigdzie w Polsce nie było na raz w jednym miejscu około 140 Alf na autostradzie ;) Koledzy pokazali że można bezpiecznie jechać 120-130 km/h w równych odstępach dużą grupą na ponad 200 km trasie. Niezapomniany widok we wstecznym lusterku :)
Robson ja mam nadzieje ,że jeszcze nie raz spotkamy się na takiej imprezie . Zajebiście ,że są ludzie ,którzy dla tak szczytnego celu kilometrów nie liczą . No i tak jak powiedziałem -Alfiści pokazali full kulture - zero bydła i po waszym wyjezdzie jak została nas garstka na parkingu nie było żadnych śmieci i innych "przykrych" niespodzianek . Szacun dla wszystkich .
Andrews za to twoi sąsiedzi się nie popisali bo cie chyba nie lubią :P ( bo głosować mogli wszyscy sympatycy klubu - zajrzyj na funpage'a to zobaczysz ilu ich jest ).U mnie głosowali nawet kumple Vageniarze ,którzy podziwiają Alfistów za "jedność" ekipy . Na kilka tysięcy członków Alfaholików -taka lipa ( żeby nie było - ja oddałem głos też na Alfaholików ale gdzie reszta ? :P )http://www.forum.alfaholicy.org/atta...ia-konkurs.png
1500 osób z ARGŚ każdego dnia oddawało głos przez cały czas głosowania, moim zdaniem ten klub zasłużył nawet na 1 miejsce tym co pokazał , nawet ja zagłosowałem na alfaholików bo wiedziałem że ARGŚ da radę , a fajnie było by jak dwa kluby były w finale
a na forum gs ani slowa o tym
nieladnie ze swoim forumowiczom nie dajecie tyle info co tutaj :-)
przeciez pierwszym i pewnym zrodlem powinno byc forum gs wlasnie a nie jakies inne
Dla mnie durna rozmowa. I znając mechanizmy twierdzę to samo co... nieważne. Wracając do Guinessa: Gratuluję!
Czemu nie dacie poczytać o takim fajnym wydarzeniu, a zamiast tego piszecie o pierdołach, manipulacjach i machlojkach? Przecież to święto Alfistów, a nie niemieckich gazet :D
Adam ja od zawsze wiem, że nasze forum jest wyjątkowe :P Bo tutaj użytkownicy najlepsi :)
[QUOTE=Tuti;1635717]Dla mnie durna rozmowa. I znając mechanizmy twierdzę to samo co... nieważne. Wracając do Guinessa: Gratuluję!
Dziękuję, tu Cię Tuti popieram w 100%
Spokojna twoja rozczochrana :P . Członkowie wiedzą bo w tym uczestniczą . Na forum jest to co ma być a newsy na świeżo są zawsze na fanpage'u i na facebookowej stronie grupy . A tu jakoś nie wyczułem w tym newsie prowokacji tylko radość z docenienia grupy bo to Alfiści , członkowie Alfaholików a nie klan Dacii Logan więc chyba można się tym cieszyć , nie ?
Jak koledzy z ARGS nie pamietają to przypomnę, Alfaholicy kilka lat wcześniej też bawili się w konkurs AutoŚwiat i od dawna wiadomo że to lipa więc bawic sie dalej w tę dziecinne machloje mało kto się angażuje:D
Widac to po wynikach tej edycji:D
mozna i owszem
ale akurat ty jestes przykladem ze nie kazdego bawi fb itp i np chetnie by forum poczytal a tam susza
ale w sumie nie wazne :-)
Tuti Dzięki za Gratki
Artykuł Pawła z FI na temat Gliwic - http://www.autostrada-online.pl/reko...eo-w-gliwicach
Cytat z artykułu :
"Jednak przede wszystkim największe wrażenie zrobiło na nas środowisko, o którym można śmiało powiedzieć, że tworząc regionalne fankluby potrafią się zjednoczyć we wspólnym celu w oparciu o wspólną pasje. W ten sposób stworzyli chyba największy klub miłośników konkretnej marki w Polsce i jeden z największych w Europie."
Te kilka zdań dobrze oddaje całą genezę tego wydarzenia. Nie przeciw komuś ale dla kogoś :) Warto żeby wszyscy to zrozumieli.
To śmiesznie brzmi
W ten sposób stworzyli chyba największy klub miłośników konkretnej marki w Polsce i jeden z największych w Europie."
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ten Klub to WY czy to jakiś inny sens tego cytatu:D
No zlot największy :) Pozazdrościć. Cieszę się, że mogłem mieć swój udział kontaktując FI z organizatorami tego wydarzenia. manu - spoko, przecież od początku kibicowałem i wspierałem event. Cały czas się chwalę przed znajomymi, że pomagałem choć wirtualnie :)
Widzę, że Panowie zaczynają się rozkręcać z offtopem.
Zamykam.
PS. Gratuluje organizacji Eventu :)