dokładnie tak:) tylko ja ostatnia brama:P dokładnie drugi konic bloku:P
Printable View
dokładnie tak:) tylko ja ostatnia brama:P dokładnie drugi konic bloku:P
Witam kolegów z Poznania :)
Zapraszam na nasze podwórko :D
niedziela o 16 przy CH Ferio w Koninie (stare miasto przy A2)
dzięki :) śledzę temat ;)
Czarna 155 2.5td na blachach zachodniego pomorza -ZKL, winogrady
Okolice Lubonia, A2 w strone Gądek czarna 156 2.0TS z czerwonym logo AR po kierunkami i na trasie z Lubonia do King Crossa AR 145 1,7 16v bx z moją Panią na pokładzie:) Ostatnio opowiadała że jakiś kolega w Alfie 145 srebrnej na Głogowskiej zaglądał tak że mało sobie szyji nie złamał:) Przyznac sie który to z Poznaniaków:)
Pozdrówki
Jak srebna to mogłem byc ja :confused: Ale ja kojarze tylko miła pania przy King Krosie :PAle na głogowskiej hmm??
A to proszę pozdrów swoja Panią :P Było bardzo miło dwie 145 obok siebie
Postaram sie ją wyciągnąc na spocik w piątek:)
Bo już Gino na mnie wrzeszczy ze dawno nie byłem.
Słyszałem ze teraz Cykliczne piatki w Kig Crossie o 19stej na pomarańczowym a potem kawka:)
Do zobaczycha:)
No właśnie dawno ciebie nie było :rolleyes: Podjedz odrazu do King Krossa na POMARAŃCZOWY ostatnio staliśmy na alei 7 :P
Alfa 145 T.Spark oliwka ;]
Łatwo mnie poznac, na tylnej szybie tabliczka z imieniem Paweł ;)
Witaj kolego i zapraszamy na cykliczne piątki :D
Witam również ;)
Ja tu musze najpierw pomału ogarnąć wszystko ;P
Oo to my sie chyba znamy,srebrna AR147 5D+szyberdach. Piatkowo/Winogrady
Bardzo prawdopodobne :] teraz bede sie uwazniej rozglądał ;p
Hey!
Doznalem zaszczytu dolaczenia do grona prawdziwych fanow motoryzjacji:) Jezdze po Poznaniu modelem 147 1.6 TS 120km 3d, o pieknym kolorze granatow/atramentowy metalic, rzecz jasna na alufelgach od alfy i koncowka rurki:) Co sadzicie o tym zeby zebrac ekipe z Poznania i okolic zeby spotkykac sie na imprezy,wypady,pifko i pogaduchy???? Pozdro alfowicze i sportowej jazdy!
witam o której sie spotykacie w piątek może bym podjechał
Wpadaj na 19;15 do CKMarcelin na samym koncu czekamy
staram się każdemu kiwnąć grabom ale niektórzy jakby nie widzieli traktują swoje bella jak kolejny przecinak , a nie jak alfę. CZERWONA 33
Witam wszystkich,
Czarna Alfa 156 1.8 TS, przyciemniane tylne szyby, potworny wydech taki, że pół osiedla się budzi (muszę go zmienić, z takim Alfe kupiłem).
Można mnie spotkać na winogradach i piątkowie.
Pozdrawiam wszytkich
Do zobaczenia na drodze Kolego, Winogrady i Piątkowo to moje stare kąty:)
Pzdr
a wichrowe to moje nowe strony, w poznaniu jestem od niedawna, więc będę potrzebował kilku praktycznych wskazówek. Pewnie wybiorę się w piątek na cykliczne piątki. Tylko gdzie się teraz spotykacie?? nadal king kros czy może coś innego?
Jeszcze jakiś czas King Kross ,może już w kwietniu Malta.Zaprzaszamy :D
witam g83 :)
może będziemy mieć okazję się mijać na piątkowie ;)
pozdr,
~tomaz
Wlatujcie chłopaki wlatujcie co Piątek King Kross o godz.19:00 parking pomarańczowy na samym końcu :D
Jak bedzie zmiana miejscówki to bedzie info ;)
Siema!
Kręcę się na Winogradach, parkuje na Zwycięstwa ;) mam charakterystyczne blachy : 66966 ;) i brak alu :P
hej:]
Mnie się jednak nie udało, a chciałem... w następny piątek także mnie nie będzie i za 2 tyg najprawdopodobniej też... jedynie możemy się minąć gdzieś na drodze... Do zobaczenia za 3 tygodnie... długo
Pozdro
miło było Was poznać na żywca :D
pozdrawiam,
~tomaz
Hello od środy porusza się po pozku Okolice Grunwald Łazarz Świerczewo i Grunwald-Krańcowa Cosmo Balu Metallic 156 1.9JTD jeszcze na blaszkach PSE.... ale w tym tygodniu powinno zagościć szlachetne PO...... No może na spocik uda się wbić...
Przy okazji, że autko mam kilka dni i z mechaniką ogarniam to potrzebuję pomocy od człowieka z kompem do sprawdzenia błędów i AB...
A się dopiszę :). AR147 Grigio Platino na blachach PWL. Wilda i okolice ;).
Witam
czarna 146 1.4 TS PO - jest dzisiaj spotkanie ? Chętnie bym przyjechał :)
pozdr.
Witam, najwyższy czas się przedstawić - AR 156 1,9 JTD zielony metalik, wyróżnia się w Poznaniu bo na Częstochowskich blachach - SCZ, a poza tym z tyłu naklejka strażaka:) pozdrawiam
Witam, srebrna AR 156 Sportwagon 1,9 JTD jeszcze na Lubelskich blachach LU pozdrawiam serdecznie :)
fajnie, że nas przybywa :)
witam walery i szyda!
w jakich dzielnicach można Was spotkać?
ja mieszkam na Łazarzu a pracuję na Grunwaldzie, a poza tym to jeżdżę po całym Poznaniu:)
a propos.. jakieś spotkania są organizowane w Poznaniu? Zeby można zapoznać się z resztą Alfaholików?:D
info w tym temacie:
http://www.forum.alfaholicy.org/wiel...oznaniu-3.html
ja też jeżdżę po całym mieście, ale najwięcej Piątkowo, Strzeszyn, Grunwald :)