Jak się będziecie wybierać we czwartek to mówcie... Wczesniej wtedy wyjade zeby zalapac sie na wjazd na parking nie tak jak w ten czwartek...
Printable View
Jak się będziecie wybierać we czwartek to mówcie... Wczesniej wtedy wyjade zeby zalapac sie na wjazd na parking nie tak jak w ten czwartek...
ale że co...
jak przyjade to sie z kims scigac bede musial? :P
hehe :) wygląda to tak - zjeżdża się tam bardzo duża liczba osób i prawie wszyscy oglądają, co wyprawiają motocykliści - albo jazda na gumie albo kto rozwinie większą prędkość a uwierz mi, na prawdę szybko jeżdżą :D A oprócz tego ze startu lotnego (chyba że uda im się na światłach ustawić) sprawdzają się jakieś evo, subarki czy inni chętni, chociaż ja widziałem tylko ostatnio ścigające się miśki, subary i dwie meganki :D Dodatkowo jakieś tylnonapędówki lub awd szaleją po rondzie obok wjazdu lub na samym parkingu :) jest to miejsce, gdzie praktycznie zjeżdżają się jedne z najmocniejszych, lub najmocniejsze samochody krakowa, których na codzień raczej nie zobaczysz :) ostatnio standardowo na stacji były evo (robione przez firmę ttc) subarki sti, samochody ze stajni compsport (s3, ibiza), jakiś stary peugeot 306 czy 305 z silnikiem 3.0 V6 compressor, fiat 500 i punto abarth, fiesta rs, nissan silvia i maaasaa moto :D a oprócz tego wszystkiego rózne marki robią sobie wtedy spoty, więc jest naprawde spore towarzystwo ;) chyba starczy :D nie pozostaje Ci nic innego, jak stawić się w czwartek, ale to będziemy się jeszcze dokładnie umawiać w tym temacie ;)
PiterR wystawiamy swoje 1/2 GTA?? :D:D myślę że spokojnie damy rade :D:D
to jestem jak najbardziej za :) myślę że ja się zjawię w któryś czwartek... o ile łatwiej byloby mieć wujka w Dubaju z ładnym poletkiem ropy :D:D no ale cóż...
po elaboracie pitera aż mi glupio teraz napisac ze to taki "joke" byl to moje pytanie ;)
jak bedzie ladnie to chyba sie wybiore :)
Ja się zapewne doturlam... Tradycyjnie gdzieś na BP :)
no i lipa dziś będzie przez ta pogode ...
czyli nie ma po co dzisiaj jechać ?
tzn jak pewnie widzisz, przestało padać ... jak nie będzie padać wieczorem to pewnie się przejadę, może ktoś przyjedzie ... chociaż na tak liczną ekipę jak ostatnio to nie ma co liczyc..
Jak nie będzie padać to pewnie się pojawię, aczkolwiek nie wiem do końca czy swoim samochodem :)
podejrzewam że duża część osób wychodzi z tego założenia, że jak nie będzie padać to można podjechać tam i zobaczyć co się dzieje...daleko w końcu nie mamy ;) póki co możemy się umowić np na 20 pod znakiem Real -co Wy na to ?
Ja będę, bo już nie pada :)
piter kurde co ty z ta 20 ? może zrobmy jak cykliczne o 19 to napewno nie przyjade wtedy....
21 wcześniej nie ma sensu bo i tak nic sie tam nie dzieje.
No i mnie nie będzie - wypadło mi w ostatniej chwili ważne spotkanie o 21:00.
Więc ani nie bardzo przed ani nie bardzo po..
no ja sie wacham co robic w takim razie
ja jadę przed 21 ... jak ktoś będzie to fajnie, jak nie to trudno :P
i pomimo deszczowego dnia można powiedzieć że na wieczór pogoda dopisała ;) było mniej osób niż ostatnio ale i tak coś się działo ;) a ten koleś na moto co stawał na baku to mega świr ;D
Łiczi biczi,co to spać nie umiesz? :P:P
http://www.maxmodels.pl/maddalena.html
Coś nie za bardzo żeś jest podobno :P:P :D :D
a ma dziś ktoś ochote na jakiś nocny cruzing po krakowie ? :>
generalnie jestem za ale nie mam siły... Wku.... mnie te heble w dodatku wczoraj i mam dosć alfy na jakiś czas........
W czwartek może mnie nie być ale co z tego wyjdzie to dam znać. Środa na 100 % odpadam....
zapiekł się tłoczek w prawym tylnym kole co spowodowało zaciśniecie klocków na stałe. Pedał leciał do podłogi i nie hamowało. Jak sie zatrzymałem felga prawie była czaerwona. Jeszcze chwile i mogłbym lepić figurki z aluminium.
Wymieniona została guma osłaniająca cylinderek i przy okazji linki od "łapy" co by mozna bokami latać :)
no to kto dziś się pojawi ? :>