Napisał
Kosiar
wiecie tak czytam i czytam jak tu wszystko jest super pieknie i ladnie ale powiem cos od siebie , jesli ktos przeczytal opinie bociana to zgadzam sie w 100 procentach z nim po pierwsze jesli chodzi o korzystanie z aut demo , dlaczego nie byly dostepne dla uczestnikow zlotu przez caly zlot tylko korzystali z nich PREZESI stowarzyszenia jezdzili w ta i spowrotem a czasem mozna skorzystac z telefonu zeby przekazac drugiej osobie jakas informacje ale to sie wytnie. Druga sprawa to ceny bardzo zaporowe a atrakcji mniej niz w roku 2008 , dlaczego nie wiem byc moze ktos na tym dobrze zarobil chodz okreslenie dobrze jest tu nietrafne bo zarobil bardzo duzo. Co do imprezy wieczornej pamietam jak dzis , zosytalismy opieprzeni a w szczegolnosci ja ze o godz 23 sluchamy glosno muzyki smiejemy sie i dobrze bawimy ? nie slyszalem zeby na zielona szkole jechal ale ok , na innych zlotach ludzie pija tancza i bawia sie do bladego switu glosno i z duza pompa ale coz to jest powazny zlot jak to uslyszalem i zabawa nie jest na miejscu. co do prezesa AR_33 to Panie Prezesie to ze wzial Pan pod opieke drogie samochody i wzial Pan odpowiedzialnosc za nie to chwala za to ale nie musi Pan tego tak dosadnie mowic , bo ja na codzien jezdze drozszymi autami w pracy niz 159 i wcale sie tym tak nie rzucam a z pewnoscia dal bym poprowadzic innym przez wieksza ilosc czasu niz Pan raczyl udostepnic auta FAP-u. I nie mowcie ze takie to uciazliwe dla was bylo wziac je z wawy bo pewnie w trasie powrotnej cisneliscie ladnie do oporu. CO DO SAMEGO ZLOTU BYL W 2009 ROKU BEZNADZIEJNY , POGODA TEZ ALE NA NIA NIKT NIE MIAL WPLYWU .