Strona 14 z 17 PierwszyPierwszy ... 4567891011121314151617 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 169

Temat: Wrażenia - ZLOT 2009

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar krzychoo
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Alfa Romeo 147 Q2 JTD 16V

Domyślnie

A jak tak nieśmiało zapytam o wyniki innych konkurencji. Będą gdzieś zamieszczone?
    Alfa Romeo 147 Q2 JTD 16V '03

Były:
    AR 156 2.6 V6, AR 156 2.0 TS SW

AR_33
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał krzychoo Zobacz post
    A jak tak nieśmiało zapytam o wyniki innych konkurencji. Będą gdzieś zamieszczone?
    Pewnie, że będą,
    Daj mi troszkę czasu i napewno pojawią się pozostałe wyniki

karol
    Gość

Domyślnie

Fred wiem że nie krzyczycie ale wiesz nie chce być taki szybszy hop do przodu , skoro bedzie 100 lecie alfa romeo to sadze ze bedze zajefajnieD , dzieki za odpisanie bez krzyku

arho01
    Gość

Domyślnie

A mnie się bardzo podobało Zawsze znajdzie się jakaś niedoróbka czy niedociągnięcie, a szczególnie wtedy, gdy przedsięwzięcie jest duże - na ilość atrakcji z pewnością nikt narzekać nie może. Sam dobrze wiem ile pracy trzeba włożyć, żeby wszystko grało i huczało Nie ukrywam, że bawiłem się wyśmienicie

Dziękuję organizatorom, towarzyszom Gtv i wszystkim których znałem wcześniej albo poznałem na zlocie Do zobaczenia następnym razem!

Użytkownik Rowerzysta Avatar tommi
    Mieszka w
    Poz
    Auto
    Biała: 159 TI SW 2,4 JTDm , Niebieska: Impreza GT Turbo 2,0 MY00

Domyślnie

No a ja nie byłem ale Was widziałem na "jedynce" jak wracałem moją świeżo nabytą 147 TI w drodze do Łodzi.

Pozdrowiny i może sie zobaczymy na innym zlocie

waldi
    Gość

Domyślnie

Pozdro tommi

Dominika156AR
    Gość

Domyślnie

I ja postanowiłam wypowiedzieć się o zlocie
    Może troszkę się z tym spóźniłam ale lepiej późno niż wcale prawda?

Przedewszystkim ukłony w stronę organizatorów, wykonaliścię kupę dobrej roboty, przebieg imprezy był wg. mnie bardzo zorganizowany, wszystko przebiegało bardzo płynnie.
    Pogoda na lotnisku zrobiła nam psikusa ale ... zawsze mogło być gorzej ;D
    Dobrze, że nie padał śnieg !
    Mimo wszystko skorzystałam ze wszystkich atrakcji (oprócz trolejów i płyty) ale to zaliczę za rok ;D

Oprócz tego poznałam wielu świetnych ludzi !! wielkie pozdrowienia dla Patryka i dziewczyny (jednocześnie naszych współlokatorów z naprzeciwka ), dla znajomych "z pokoju" Magdy i Kamila, Starscrem'a - Bartka i jego dziewczyny/narzeczonej - jesteście świetnymi ludzmi!! i całej reszty którą zdążyłam mniej lub więcej poznać

Ogólnie jestem bardzo zadowolona, jadąc do domu myślałam już o tym że jeśli będę miała możliwość w przyszłym roku zjawię się na pewno
    Ostatnio edytowane przez Dominika156AR ; 07-09-2009 o 22:02

karol
    Gość

Domyślnie

Heee ale kiełbaski to smaczne były szczególnie te dobrze wypieczone , ja jadlem 2 kielbaski to i tak nie narzekalem bo wiecej atrakcji bylo na parkiecie hehe

Miss Alfaholicy 2011 Alfa i Omega Avatar bija22
    Mieszka w
    Rymanów Zdrój
    Auto
    Alfa Romeo 156 2.5 V6

Domyślnie

weszyscy wszystkim dziekuja....co do organizacji to chwala Wam za te 2 niepelne dni, bo w niedziele cichcem odjechalismy.
    ale dziekuje poza tym Fidelowi i Blance, ze mnie zabrali ze soba. dziekuje za dwa dni smiechu i nie tylko...juz Wy kochani wiecie o co lata. dzieki wielkie Mackowi za towarzystwo w sobote i przejazdzki jego V-ka oraz za profesjonalnie wykonana akcje resuscytacyjna dzieki ktorej chodze po tej ziemii. zreszta wy wiecie ze jestescie najlepsza ekipa jaka moglam sobie wysnić...z wami to nawet moge sie czesciej dławić hehe. poza tym ciesze sie, ze moglam poznac Kate, Freda oraz Jahu z ktorym mam nadzieje w przyszlym roku stane na starcie hehe. no i Karol-Ty rob to prawko bo zginiesz marnie...no i cin_ek...moje duchowe wsparcie, i siostra Edyta...
    bija22 i Alfa156 V6 są powody do mruczenia
    ...i do płaczu

http://imageshack.us/photo/my-images/37/nnnh.jpg/

karol
    Gość

Domyślnie

Hehe Sabinko zrobię zrobię nie wiem ale może mnie zbijecie ale dziś w nocy śnił mi sie fiat uno turbo 1.4 ahh fajna zabawka
    Sabinko już połknęłaś tą kuleczkę ?? heeh
    Co do baletu to fajnie by było wyskoczyć z electro buggy albo break dance fajne tańce ale te tańce trzeba ćwiczyć i mieć siłę unieść ciało a z moim brzuchem to ciężko hehe ale staram się zrzucić nadwagę, co do zlotu to było bosko heeh tak będziemy wszyscy pisać w kółko Macieju to organizatorzy się zarumienią i zamkną w sobie hee.