reszta ?
Chyba nici z tego.
Printable View
reszta ?
Chyba nici z tego.
Jadante odebrałeś samochód ?
Klimka nabita można się łapać w tygodniu ;)
Samochód odebrałem w piątek, ale dziś jadę z reklamacja bo nie jestem zadowolony z tego jak go zrobili. Myslę że odbiorę go najdalej jutro to w tygodniu się pisze na spot. A tak wogóle to byłem w piątek pod plazą ale nie widziałem nikogo.
Zapraszam do nas w piątek na spot godzina 19 wszystkie info na www.forum.pkar.pl
Odebrałem bellę.
Może jakiś zlocik np jutro ? Trzeba by pogadać o tej Litwie.
To ile osób chętnych na jutro ?
Jak zwykle nic nie wyszło :( Może podajcie kiedy możecie, to się wtedy coś zorganizuje.
bo umawia się z wyprzedzeniem kilku dni przynajmniej a nie na jutro i to w piątek, czy sobotę,
A tak wogóle zauwazyliście że na tym forum zyja 3 osoby w porywach 4? W suwałkach mimo wsystko jest trochę samochodów tej marki, ale niewielu jej właścicieli chce sie udzielać, czy spotykać. Szkoda trochę :( Uważam, że dobrze było by zapowiedzieć spot z conajmniej tygodniowym wyprzedzeniem i dac znac komu tylko się da, bo pewien jestem że każdy z nas zna przynajmniej kilku uzytkowników alfy. A jak sie raz wkręcą to może coś by z tego było.
---------- Post dodany o godzinie 11:28 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 11:28 ----------
I faktycznie trzeba litwę obgadac.
No ja oprócz was nikogo z alfą nie znam niestety. To podajcie jakieś terminy, ja się dostosuję.
Panowie powiem wam tylko że niemalże codziennie śledzę ten wątek, jednakże jak nie mam nic do powiedzenia to nic nie piszę :)
osobiście znam jedną 145 oraz 166 -3.0 v6 z Sejn, lecz podejrzewam że właściciele tych alf raczej nie byli by zainteresowani jakimś "współżyciem".
Jeżeli chodzi o mnie to sprawa wygląda tak że na chwilę obecną mam za dużo na głowie i niestety nie dam rady podpiąć się pod żaden termin , ale sądzę że w wakacje postaram się dołączyć do was :D
Myślę, że zawsze jakąś godzinkę z życia udałoby Ci się urwać :D Popytaj tych znajomych, a może jednak będą zainteresowani.
To może czwartek godzina 19 ?
Mi pasuje, nawet jak będzie nas 3 to w sumie pogadamy o tej Litwie.
Szypul to Ty ostatnio(chyba to byl piątek) swoja Alfe zaparkowales obok mojej pod kauflandem? ;>
Ta :P Trix na spot wpadaj !!
Będzie ktoś na tym spotkaniu ?
Hyhy ^^ postram sie, ale ostatnio totalny brak czasu ;/
ja mogę być ale gdzie?
Dobra! to ja ustalam spot oficjalnie: 15 czerwca 2010 roku o godzinie 19:00 na parkingu przy ulicy Hamerszmita (Park Konstytucji 3-ego Maja).
W programie:
1. Powitanie,
2. Pogawędka obecnych (gdybym był sam odbęde przez komórkę z dziewczyną :triniti: ,
3. Omówienie wyjazdu na litwę,
4. Wycieranie szyb w samochodach (opcjonalnie gril),
5. Zbiorowe zdjęcie,
6. Wnioski zebranych,
7. Opuszczenie miejsca spotu.
W związku z faktem iz do wtorku jet kilka dni można namówić innych posiadaczy ALF na pojawienie się. Potwierdzenia obecności mile widziane. Pozdro!
To dziś nie ma, spotykamy się we wtorek.
Przypominam jutro spot, info wyżej.
Jako Podlaski Klub zapraszamy was na spot połączony z imprezką oraz grilowaniem do naszego klubowego Kolegi Strzały. Spot odbędzie się sobotę 26.06 do dnia 27.06, nocleg będzie w domu lub w namiotach. w ten sposób chcemy integrować się z wami wszystkimi i obgadać sprawe wyjazdu na Litwe lub jeżeli to nie wypali to do Wrocławia.
Pozdrawiam i zapraszam na nasze forum www.forum.pkar.pl w celu zapisania się i dogadania się i omówienia trasy dojazdu.
W sumie jestem zainteresowany.
Wrzućcie foty ze spota :P
A więc wyjazd do Strzały na grila dalej aktualny spotykamy się o godzinie 12 na zatoczce parkingowej naprzeciwko Doner Kebab ul. Kilińskiego. Czekamy tak do 20 min i wyjeźdzamy w strone Sokółki. Spóźnialskich jak coś to proszę o kontakt pod nr. 509 109 713 jak cos to poczekamy.
Pozdrawiam
Ja niestety odpadam, jadę do rodzinki.
Czyja to Alfa 156 FL (srebrna) ?
A kolega z Augustowa był ;) Kiedy następne spotkanie ?
Z wyjazdu na Litwę chyba nici. Panowie z Suwałk ktoś chętny na wyjazd do Wrocławia ?
Ja na Litwe jade
Ja też się wybieram.
Może jutro jakie spotkanko małe ?
Witam Wszystkich po raz pierwszy :)
Niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem Alfy 156 1,9 JTD 1999. Moje szczęście mąci niestety bardzo duże spalanie (wydaje mi się że kilkanaście l - 100 % miasto, trasy jeszcze nie jeździłem). Do którego mechanika w Suwałkach najlepiej byłoby uderzyć? Może moglibyście mi polecić jakiegoś fachowca (diagnostyka i ewentualna naprawa). Pozdrawiam
Witam nową osobę w gronie Alfacholików :) Pojedź może do fiata i niech podepną pod komputer, może to przepływomierz albo lejące wtryskiwacze ( był temat jak sprawdzić wtryskiwacze ) podaje link z działu zrób to sam http://www.forum.alfaholicy.org/zrob...iwaczy_cr.html. Pozdrawiam
Spot odbędzie się dnia 16.07 godzina 19 miejsce Lotnisko Krywlany
Pozdrawiam i Zapraszam