czy na to musiała by byc wieksza ilosc chetnych? bo ja np jesli bym sie zdecydował to na 2 takie
Printable View
czy na to musiała by byc wieksza ilosc chetnych? bo ja np jesli bym sie zdecydował to na 2 takie
może być pojedyncze zamówienie
a orientuje sie ktos moze jaki byłby koszt naklejenia tego? bo samemu wolałbym sie w to nie bawic, to nie jest malutka naklejeczka, do tego docinanie itd...
z naklejeniem ok 200-250 zł
wykonujecie wypukłe naklejki?:)
Czy chodzi Ci po głowie czterolistna koniczynka taka jak w ASO z napisem Alfa Corsa?
Bo jeżeli tak to ja tez bym był zainteresowany :)
tak własnie o to mi chodzi.. tylko żeby nie miała 12x12 tak jak aktualna naklejka tylko tak max 10cm :D
Jeszcze jedno pytanie, wykonałbyś naklejke "tablice rejestracyjna" w troche mniejszym formacie niż są oryginalnie?:)
Wypukłe niestety tylko powyżej kilkudziesięciu sztuk... :-( (ograniczenia technologiczne)
Jest możliwość wykonania "mniejszych"
ile to jest powyżej kilkudziesieciu sztuk? na alfaclubie ktoś podjął sie wykonania takich wypukłych naklejek i chetnych było na ponad 70 sztuk, niestety wiecej już sie "wykonawca" nie odezwał :D
Rozsądne koszty można osiągnąć dopiero przy zamówieniu 40-50szt
Wszystko poniżej będzie kosztowało majątek. Zazwyczaj nie robię takich zamówień, bo się po prostu nie kalkulują.
Myślę, że warto zrobić próbę zamówienia na forum. Każde zgłoszenie nie byłoby tylko wyrazem chęci co rzeczywistym zamówieniem. Jesli do określonego terminu zbierze się min. 50 osób - zamawiamy, jeśli nie - trudno. Oczywiście trzeba by podać przewidywane koszty. Co wy na to?
mysle ze łącznie z kolegami z alfaclubu spokojnie bedzie ponad 50 sztuk
A dałoby radę zrobic naklejkę 'no fiat inside' w stylu 'intel inside'? :P
Przy rozsadnych kosztach, to i ja na 1-2 sztuki koniczynki bym sie skusil.
P.S. Nie wie ktos, gdzie mozna taka naklejke kupic, bo o wykonanie to sie nawet nie pytam ;p
to ja powtorze moje pytanie na ktore nie dostałem odp.
wykonałbyś naklejke "tablice rejestracyjna" w troche mniejszym formacie niż są oryginalnie?
aa to sorki, myslalem ze chodzi ci o to że możesz wykonać mniejsze trojkąty. Moge sie dowiedziec ile by kosztowała 1 sztuka takiej naklejki? (chyba zamowilbym 2)
Trzeba podjąć decyzję - zakładamy nowy temat w dziale sklep, ustalamy zasady (termin, min. ilość chętnych i przewidywany koszt) i zbieramy zapisy na te "wypukłe" naklejki? To tylko moja propozycja. Czekam na zdanie wszystkich zainteresowanych, a przede wszystkim producenta naklejek.
Pozdrawiam,
DZM
Normalnie albo ja mam świnię w łapach, ale pół tej naklejki ( 100 lat AR ) zostało mi na papierku... Zastanowię się nad zakupem kolejnej ;)
A odtłuściłeś lakier i wysuszyłeś go przed naniesieniem naklejki? Jeśli nie - to masz odpowiedź co się stało... Drugie... najlepiej jest naklejać w temperaturze +10 do +25 st C jak jest zimno to klej nie ma swoich właściwości i niedostatecznie wypełnia pory lakieru (czytaj: słabo łapie) Trzeba wtedy użyć suszarki żeby odrobinę podgrzać powierzchnię podczas naklejania (ale max do 25-30 st)...
Z mojej strony mogę Ci zaproponować gratisową wysyłkę przy ponownym zamówieniu tej samej naklejki (nazwijmy to połowiczną gwarancją :-) )
---------- Post dodany o godzinie 20:36 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:35 ----------
UWAGA!
Od dziś do 22.12.2010 PROMOCJA!
Każde zamówienie powyżej 60zł = przesyłka gratis
Kod kuponu: jY7632xj
No cóż... w moim przypadku szyba!! ( naklejka wewnętrzna ) nie zawiniła, gdyż podczas odrywania papierka część małych literek zaczęła się po prostu ciągnąć jak makaron :). Inna sprawa temperatura. Naklejkę miałem w aucie w schowku, a jakie temp. były przez ostatnie dni każdy widzi. Dzięki za propozycję. Raczej skorzystam ponownie z zakupów u was, a przesyłka nie jest wielkim majątkiem także nie ma problemu. Pozdrawiam :)
slip to jak bedzie z tą wypukłą? Bo jesli bedzie dostepna to zamowie razem z tymi naklejkami "rejestracjami", a jesli nie bedzie dostapna to rejestracje zamowie teraz.
Witam
interesowały by mnie dwie naklejki, chodzi mi o sam dół (znak AR) z tej naklejki z tym że kolor czerwony miałby być biały rozmiar 70x60, jakie koszta?
Kiedy mogę się spodziewać naklejki, którą zamówiłem 19 listopada na stronce pimolti.pl ?
To jak w końcu będzie z 'no fiat inside'? :> Bo moja alfa prawie gotowa do wyjazdu :D
W porządku, nic się nie dzieje :) Chciałem tylko się przypomniec, żeby temat takiej naklejki nie umarł :D
Proponuję takie coś ;)
http://img715.imageshack.us/img715/6...7641110.th.jpg
Ostatnio chętnie zużyłbym tuzin na jedno auto :motz:
najlepiej z porządnym klejem i "ponacinane" żeby się nie dało jednym ruchem odkleić od szyby.. :)
Naklejka powinna być papierowa, laminowana. Laminat zabezpieczy przed zmoknięciem, papierowa baza zostawi "gówno" na szybie ;)
ps. jak już staniemy się posiadaczami takich naklejek, to przyklejajmy na szybę boczną kierowcy, tak by nie zasłaniała pola widzenia. Nie chciałbybm się dowiedzieć, że ktoś nie miał czasu zdrapywać naklejki i "coś" się stało.
Ale chyba właśnie o to chodzi żeby zasłaniała pole widzenia żeby taki spryciarz co nie umie parkować nie mógł też jeździć ;) (chyba w Rosji naklejają naklejki w kształcie koła mniej więcej na pół przedniej szyby..)
Z tego co się orientuję karny kutas jest po to żeby oduczyć parkowania w sposób utrudniający użytkowanie dróg (czy parkingów jak jakiś król zajmuje 2 miejsca)
Na miejsca dla osób niepełnosprawnych była albo jest jakaś inna akcja że zaklejają niemal całą przednią szybę ponacinaną naklejką (coś a'la puzzle) z odpowiednim nadrukiem ;)
chętnie kupiłbym parę takich naklejek :)