to jom spolimy w sobote i bydzie ok :-)
Printable View
to jom spolimy w sobote i bydzie ok :-)
Ok!
Ogólnie to wszyscy, którzy jadą od strony Katowic niech wpadną na 10:00 do Tychów i pojedziemy razem. Dokładnie chodzi o parking pod halami sportowymi koło Kauflanda w Tychach przy ul. Piłsudskiego. Nie da przeoczyć, bo jest na ścianie duże grafitti i jest baaardzo widoczny z drogi :)
GrzesiuŻar tak jak grzes pisze nie da sie nei zauważyć my tesh będziemy u browarowych na placu grafitti do zobaczyska z tego co wiem to piotras ze swoja pania też będzie tylko mało teraz siedzi na forum wiec sie nie dopisał
2 164 odemnie równiez sie dołączą ! Pogoda zaklepana wiec bedzie zacnie!
Dokładnie, spotkajcie się wcześniej w Katowicach i potem o 10 u nas i razem śmigniemy. Droga na Bielsko-B. bdb, dopiero przed samym Bielskiem jest odcinek starej nawierzchni, sporo łat i kolein na prawym pasie ale i tak nie jest to to, co w okolicach Katowic, Sosnowca i Dąbrowy :P Tak więc droga dobra do jazdy! Trzeba tylko uważać na czarne i srebrne Vectry..
Uważajcie na tą ;) http://antyradary.phi.pl/mapa_fotora...lsko_biala.jpg
Mam nadzieje ze równiez sie pojawie chociaz moja Alfa dzisiaj odmowila posluszenstwa i czekam na opinie elektronikow;/ P.S czy zabiera ktos na zlot komputer? pozdr.
Witam:) i mnie również zapiszcie do spotu w bielsku:) zupelnie nowy alfaholik... Bedzie to moja pierwsza wyprawa tego typu, myślę że nie będę się nudził. Mile widziane opinie, wskazowki dotyczące mojej Alfy. Zamiłowanie do tej marki rośnie z każdą sekundą jej posiadania, pozdro for all:)
Ta Vectra ostatnio zaczyna występować w TVN Turbo "Uwaga Pirat". Policja pszczyńska... Fajnie by was było zobaczyć w telewizorze:D Tak więc Aniucha nacieszcie się lewym pasem, bo w BB to ja będę już na was czekoł...:D:D
Zdradź mi tylko na ktorym parkingu na 3 stawach!!! proponuje kolo GO SPORTu, byłbym nawet troche wcześniej, poznać, chwile pogadać:)
Kto na S1 odważy się ze mną pocisnąć ponad 220 km/h? :D pewnie Vectra :D
a tak na serio to widzimy się pod Grafiti bo tam mam po drodze :)
Proponuje zrobić małą liste kto wyraża chęć wpadnięcia pod Grafiti w Tychach aby wiedzieć na ile autek czekać? ;) (oczywiście proponuje bo robić to mi się nie chce :D )
Co do kabelka to będą 2 może 3 :) mam nadzieje :D
Izane ja Ci przypominam 9.30 pod kościołem :D:D sa sa sa :D ja mogę z Toba te 220 polecieć o ile mnie podepniesz na linkę :D sama jedynie 210 wykulam :P
Kiełbaski już kupione, Pepsi tez. Przed chwilą umyłem i wysprzątałem bellę... Teraz już tylko na spot:D A tu jeszcze tyle czasu...:(
Ja jeśli jutro nie umyje Belli to wygram znowu na najbrudniejsze auto zlotu ;D
Aniucha.... OK! :D
niektórzy pisali już wcześniej by zabrać kompy jednak ja mam inną prośbę... nie chcę niczego urwać, ani nie chcę by skończył mi się zasób słów niecenzuralnych - proszę by ktoś mi pomógł w wymianie żarówki podświetlającej popielniczkę i zapalniczkę... nie mam pojęcia jak się to robi więc na silę nie będę próbować. jeszcze jedna prośba - wiem że trochę na bezczela ale nie mam pojęcia jaka tam wchodzi żarówka więc jakby ktoś mógł kupić to byłoby miło...
Ania, do 147 nie wchodzi tam żarówka tylko lampa neonowa złożona z dwóch elektrod umieszczonych wewnątrz szklanej bańki wypełnionej gazem, świecąca dzięki wyładowaniu.
Ty masz w swojej Alfie chyba taką...
http://s2.alejka.pl/i2/p/36/24/9b1cbd4ff8194_0_b.jpg
To już musi Magiera zamontować, bo zwykłemu śmiertelnikowi będzie cięzko. Trzeba było BMW kupić to by wlazła najprostsza
zaraz ja się pójdę wyładować na tej żarówce i się skończy... mam nadzieję że znajdzie się jakaś dobra duszyczka co mi pomoże :( inaczej nie przyjeżdżam na spota
Nie no aniucha pieknego Ci tego królika Quatroporte wyczarował! Naprawde. Zamontyje Ci go w Bagazniku -do kolekcji heheh
Przepraszam państwa co to za pogaduchy to post dla wpisujacych sie na zlot :)))))DOZOBACZENIA FAJNIE ZE WAS TAK DUZO PRZYJEDZIE
Hehe, nie ma to jak kojażenie MM z idiotami :P Haha, rozbawiłeś mnie teraz i rechotam jak padnięty wariator...
A spotykajcie się kaj chcecie, byle na 10:00 do Tychów zajechać! :)
A więc jako, że nas sporo ma być w Tychach to robimy listę, żeby w razie czego poczekać na spóźnialskich. Przewertowałem kilka stron wstecz i wpisałem niektórych, ale jak coś to dopiszcie jak pominąłem, bo już późno i widzę tylko na pół oka... :D
1. Aniucha
2. Izane
3. sHOr
4. Viasco
5. michal87tg
6. Matti
7. marshall
8. Piotras?
9. wojtekml
10. endrju
11. Adam$72?
12. bocian?
13. GrzesiuŻar
P.S. Przypominam, że to tylko lista jadących przez Tychy. Lista wszystkich jest w pierwszym poście i nie trzeba jej kopiować!
Pozdrawiam
GrzesiuŻar
Ehh... ale żałuję że nie mogę się zjawić, ponieważ jeszcze nie zdążyłem zarejestrować mojej alfy po sprowadzeniu, wrrr... ale praca, praca, praca i brak czasu :(
No i niestety , zaś DZIARU dał Du** :(
Niestety nie mogę zaś odwiedzić tych pieknych stron w swietnym towarzystwie a powodem jest ta moja nieszczęsna praca inz. w poniedziałek mam oddać a ostatnie 15 stron idzie jak krew z nosa :( . I muszę jednak posiedzieć i to skonczyć i tylko modlić się aby promotor nie burzył bo w czwartek muszę oddać pracę ostatecznie :(
aaaaajjjjjjjj Pizd*** ze mnie :(
Ja tez bede ;) przyjade do tych jako 14 :P ze znajomym bede ;) :P bede sie zucal w oczy ;P bo bez kawalka tylu :P hahahha
Pozdrawiam ;)
mam pytanie dlaczego jeszcze nie jestem na liscie???