Mam nadzieje ze bedzie latała może te 2 ludki to sprawia :P:P:P
Printable View
naprawiłem spryskiwacz :-)
Termostat i nowy płyn do układu chłodzenia Paraflu z najnowszej serii do -40st. zalany :cool: aż auto lepiej zaczęło jechać hehe..
hahaha to ja napisze ze dolalem dzis plynu do spryskiwacza.Wczoraj podladowalem aku i poodkurzalem.Narazie odpukac nic powazniejszego nie musze robic.Pozdrawiam
wiem wiem Bartek :-) ja tez jak mi cos wyskoczy staram sie naprawic od razu albo jak najszybciej sie da.Wiem wlasnie ze alfy sie psuja...informowali mnie o tym przed zakupem specjalisci co mieli jedynie niemieckie gowna.Tak samo francuzy sie psuja i to bardzo,a jakos zaden mi sie nie zepsul :-)
A ja dzis wymieniłem zar pozycyjne 2x przod AR 156 SW - całe 2zł i 20 min :)
Przyciemniłem lampy przednie ;)
no taki był zamiar hehe http://img233.imageshack.us/img233/2243/img0356vx.jpg takie cos wyszło jak chcesz lepsze zdjęcia to moge zrobic ;)
Moja dziś dostała nową bateryjkę - Varta Silver 77Ah/780A :)
a że kiepskie światełka były w alfie zaaplikowałem se ksenony.No i wszystko widać:rolleyes:
mugen to na Rzeszów i okolice nie radzę jechać z xenonem. Panowi z drogówki są bardzo przeczuleni na tym punkcie... Nawet znajomości mi nie pomogły i pożegnałem się z Ksenonem w 166... Chłopaki już wiedzą co i jak się sprawdza i czego się czepiać! :mad: Powodzenia w każdym razie życzę :P
tzn. czego sie czepili? Miałeś spryskiwacze i samopoziomowanie?
Pojechałyśmy (156) do Serwisu przywitać się w Nowym Roku :lol:
Tak profilaktycznie trochę... ;) a w zasadzie, aby skasować błąd, który wyskakuje od czasu do czasu.
@Czarny28:
358zł (z przesyką) tutaj: http://allegro.pl/show_item.php?item=1998713113
Paczka była na drugi dzień.
nowy olej, filtry, świece, termostat, uszczelnienie silnika ...ciąg dalszy nastąpi.. :/
a ja mojej alfie rozbilam nowo pomalowany zderzak tylny :) nie byla tym faktem zadowolona, ale nie chciala mnie posluchac i oberwala :)
odkurzanie,mycie,plakowanie plastikow wnetrza,impregnacja skorki i pieszczoty:cool:
Wymiana oleju, nowe żarówki, nowa gałka zmiany biegów ale to tydzień temu :) no i oczywiście mycie ;P
Wymieniona prawa strona łacznik stabilizatora i łożysko oraz nowe klocki :)
Vectra z Lublina chciała zaprzyjaźnić się z moją alfą... oj nie lubimy się :!: i jak tu przejeździć ten rok, kiedy zostało już tylko 10pkt :?: :-/
kolego zacznij jezdzic wolniej,a tak pozatym ten temat odnosi sie chyba do czegos innego
Alfa zaczęła mi kaszleć i okazuje się że do wymiany cewka i świece. Kurcza :)
Sprzedałem w końcu Audi i teraz miejmy nadzieje będą owocne poszukiwania kolejnej Belli:)
13-tego to dobry dzień,implant rozpórki przyjął się do alfy jakby był od niej.O i nowe klocuszki na tyle mam.
Odśnieżyłem :P
od dzisiaj kolejna Bella w rodzinie,po zakupie umyta jutro woskowanko ją czeka jeśli pogoda dopisze:)
Przegląd zawieszenia i co ważniejsze kontrola i odpowietrzenie układy chamulcowego , a na rozluźnienie pare ''bączków'' na parkingu ;)
umyta znowu i woskowanko też było :)
a ja odsniezylem kilka razy:cool:
niestety
wsawiłem do garażu, czekam na odwilż ;D
Ponieważ spadł śnieg a jazda po śniegu i soli mi nie pasi,Alfa na kołki w garażu.Przemieszczać się będę Transitem;)Do lataaa
odebrałem z warsztatu i teraz już śmiga jak szalona:D