Pasuje :)
Printable View
Pasuje :)
mi tez pasuje ale bede dopiero kolo 17;)
to gicior :)
przydałoby się wiedzieć ile osób mniej więcej będzie, to zarezerwuje jakieś stoliki :)
pogoda ma być, także zapraszam !
na razie pewni są :
kobielczak
b0rsuk
kika13 + dadasiek
Ty...
pozdrawiam,
Adam
kobielczak
b0rsuk
kika13 + dadasiek
Wiedzmaak - Marlena
Będzie ktoś kto ma kabel i dobrze ogarniętego FES'A? Chciałbym sprawdzic kilka rzeczy.
kobielczak
b0rsuk
kika13 + dadasiek
Wiedzmaak - Marlena
nietyx
Gene
kobielczak
b0rsuk
kika13 + dadasiek
Wiedzmaak - Marlena
nietyx
Genezywczyk82
kobielczakMarshall z żonką
b0rsuk
kika13 + dadasiek
Wiedzmaak - Marlena
nietyx
Genezywczyk82
chyba sie to przerodzi w zlot 147 :)
50/50 że też uda mi się zjawić
Ja cały czas obserwuje temat, ale nie lubię się umawiać, że będę jak nie jestem na 100% pewny.
Ja jak wyżej. Sledze temat ale nie moge obiecać na 100%.
To dopiszcie się, tylko zostawcie informacje ze to tak na 50% :D
Wtedy uzyskamy optyczny efekt wiekszej ilosci chetnych ;)
A tak na serio, mam nadzieje ze pogoda za 2 tygodnie bedzie idealna na grilla :)
A propos grilla - kto bierze??
Sprawa nr 2 - jak dokładnie dojechać?? Będę jechał A4 od strony Rudy Śląskiej. Do samego Knurowa wiem jak się dostać ale nie mam pojęcia co dalej. Czy tam jest jakiś konkretny adres? Byłoby łatwiej trafić. Jeśli nie to czy jest tam jakiś punkt identyfikacyjny? (poza stawem oczywiście) ;)
Grill jest na miejscu.
Po weekendzie dowiem się jak wygląda sprawa kiełbasek. Czy trzeba kupić na miejscu czy można mieć swoje.
Jeśli będzie trzeba kupować, to postaram się wytargować dobrą cenę.
Jedziesz A4 i w sośnicy zjeżdżasz na A1 (kierunek Rybnik).
Z A1 jest zjazd na Knurów/Gierałtowice.
Zaraz za zjazdem jest rondo na którym jedziesz w prawo.
Jedziesz główną ulicą ( Dworcowa). Po ok 500 metrach jest kolejne rondo, na którym jedziesz prosto (kierunek Rybnik).
Wjeżdżasz na ulicę Niepodległości.
Jedziesz ok 1,5 km i dojeżdżasz do kolejnego ronda, na którym jedziesz prosto.
Po ok. 150 metrach, po prawej stronie znajduje się bar ze stawem :)
http://maps.google.pl/maps?f=d&sourc...2&ie=UTF8&z=15
jeśli ktoś jest prawdziwym laikiem :D to mogę podjechać pod zjazd z A1, bo mam 1 km do tego miejsca jak i do miejsca spotkania :P
:/ no to pozamiatane. cały czas liczyłem na sobotę, a wyszło w niedzielę więc mnie nie będzie.
witam
w tym tygodniu takze odbieram swoja GT od lakiernika, wiec jak bedzie gotowa to napewno sie zjawie,
w temacie grila... mam oczywiscie, zawsze jest obecny wraz z stołem i krzesełkami na spocie który cylkicznie odbywa sie na kopcu, ale niestety, nie zmiesci sie do GT,
moge za to zabrac kubki, talezyk,i sztućce.
to do zaobaczyska
pozdrawiam.
Tak wiec czekamy (bo nie tylko ja) na informacje co do wlasnego jedzenia/zaopatrzenia :)
Nigdy tam nie bylem, wiec czekam na informacje co zabrac ze soba, czy wszystko na miejscu mozna zalatwic.
Swoja droga, jak ktos jedzie z Chorzowa,Zabrza itp i bedzie jechal A4, to moge sie podczepic, bo nie lubie bladzic, a nawigacja czasem lubi wariowac :)
kobielczak my z wiedzmakiem bedziemy razem leciec z zabrza wiec mozemy sie gdzies trafić i jechać wspolnie jak lubmir bedzie jechać to go zgarniemy z gliwic
dadasiek możesz dopisac mnie plus kolegę z crosswagonem
kobielczak (GTV)
b0rsuk (147)
kika13 + dadasiek (147)
Wiedzmaak - Marlena (147)
nietyx (147)
Gene (GTV)
zywczyk82 (147)
Marshall z żonką (147?)
george11 (GT)
pepol1 + znajomy (147 + 156 Crosswagon)
coxu 50/50
kobe83 50/50
Lubomir 50/50
mam nadzieję, że się pomieścimy na parkingu :)
Marshall - mozemy umowic sie kolo Wjazdu na A4, tam od strony Zabrza jest taka żwirowa uliczka.. która zaczyna sie na koncu kończyc.. ulica asfaltowa leci w lewo(prowadzi na wjazd), a ta zwirowa jest na w prost ;) - chyba kojarzysz to miejsce?
Mozemy sie tam umowic, tylko daj godzine o ktorej bedziecie jechac :)
kobielczak (GTV)
b0rsuk (147)
kika13 + dadasiek (147)
Wiedzmaak + Marlena (147) :P
nietyx (147)
Gene (GTV)
zywczyk82 (147)
Marshall z żonką (147?)
george11 (GT)
pepol1 + znajomy (147 + 156 Crosswagon)
coxu 50/50
kobe83 50/50
Lubomir 50/50
Nie zagwarantuje niestety ze na 15 sie wyrobie. Koło 16 to już prędzej.
kobielczak jak ustalicie godzine spodkania przy A4to dajcie znac,też się podczepimy z kumplem.
ooo, widze kolejna fajna wersje mojej ksywki ;)
Dla zainteresowanych ludzi - skoro gril rozpoczyna sie o 15.. to proponuje umowic sie juz o 14 tam przy wjezdzie na A4 w Zabrzu (zdjecie i dokladne miejsce wrzuce jutro rano). Bedzie chwilka na pogawędke... zebranie sie, i jakies 30 min na dotarcie na miejsce.
wybacz piszę z pracy na zużytej klawiaturce i wkradł sie bład juz się poprawiam.:o
proponowałbym w pierwszym poście dać konkretne info kiedy, o której, i gdzie? ciężko wertować 16 stron szukając informacji na ten temat
ostatnia wersja jaką czytałem to była niedziela(22.05) od 15, więc jak tak, to pewnie też się zjawię z żonką, może siostra ze szwagrem(AR147)... - tradycyjnie nie wpisuję się na listę jeśli nie jestem pewien do końca
pozdrawiam.
no to teraz czekamy na wiadomosc odnosnie zaopatrzenia;) czy sami czy na miejscu
kobielczak tak wiem gdzie to jest mozna tam sie trafić dogadamy sie jeszcze dokłądnie przed
witam chętnie się pojawię 22 maja