Greciu ja juz zarezerwowalem lokal na 17.12
Printable View
Okej to ja coś muszę wymyśleć, bo mam wyjazd do częstochowy służbowo, może dam radę przełożyć.
fajnie by bylo :) jakby ci sie udalo :) To jakby co to daj znac ok??
koledzy juz za tydzien dnia 17.12 nasz spot w gostyniu o godz 11:00 kolo klasztoru na Swietej Gorze. Wiec stad moje pytanie : Czy wszyscy co sie zapisali na liste potwierdzaja swoja obecnosc??
ja jeszce nie moge potwierdzić :(
Rozumiem ale licze na to ze bedziesz ( bedziecie ) na spocie:)
Ja potwierdzam swoją obecność :cool:
Ja niestety nie mogę potwierdzić swojej obecności :cray:na 99% mnie nie będzie. Chyba, że jest możliwość przebukować knajpę na 18.12. :confused:
Ja raczej będę o ile trafie :) heh Dziś robiłem porządki w garażu i znalazłem nowe części do Alfy kupione ale nie potrzebne się okazały więc jeśli ktoś chce nabyć coś nowego to mogę na zlot dowieść a więc:
1. Napinacz paska wielorowkowego do 1.9 JTD nowy firmy Ruville
2. Tulejki wahaczy górnych firmy MOOG 4 szt nowe
3. Centralka AIRBAG używana ale sprawna
4. Wahacze tylne poprzeczne krótkie firmy Max Geer 2szt nowe
Ja też postaram się być :)
no super super to wez i zobaczymy moze sie na cos skusze na spocie :)
A ja mam kabel do diagnostyki zabrać, czy wszystkie alfki zdrowe :D ? lub wszyscy mają już kabel :P Znaczy sie kabel zawsze wożę ale lapka z fes musiał bym specjalnie pożyczyć. Co wy na to?
Ja potwierdzam na 99%.
Crocus możesz zabrać :)
owszem popieram slowa kolegi wiec mozesz zabrac ze soba kabelek i laptopka jak dasz rade :)
Ja będę na 100%:cool:
Nam też nie powinno nic wyskoczyć i będziemy ;)
Crokus stoi nadal ta Alfetta w tym komisie bo niedawno przejezdzalem i wlasnie zerknalem heh az szkoda jej ze tak stoi tyle czasu a az dziwne ze nikt sie na nia nie skusil bo fajna furka jest z niej :) hmm tak sobie mysle ze to cena odstrasza chyba klientow od niej. No ale coz jak zmarnieje na dworze i mrozie przez zime to wtedy sie wlascicielowi komisu oczka otworza jak z pieknej Alfetty zrobi sie wrak niczym tytanic pod woda :( az zal sciska serce jak sie o tym pomysli. Ale co zrobic jesli ktos chce zedrzec z ludzi kokosy do ostatniego grosza a nie mysli pozniejszych skutkach takich jak : cena - odstrasza klientow , stan samochodu ( roznie z tym bywa poprzez dlugotrwale stanie bez ruchu i w roznych warunkach pogodowych) a na koncu : cena niska = pozbycie samochodu ( aby zwolnic miejsce dla nastepnego i wcisnac klientowi zaniedbane auto zrobione na sprzedaz tylko) a ze bedzie sie pozniej dzialy z taka alfa rozne rzeczy to juz sprzedawcy komisu nie obchodzi bo on w koncu pozbyl sie auta a za marka pojazdu niestety pozniej idzie negatywna opinia:(:(
Widze, że opcji na 18.12 nie ma :cray:??
niestety Greciu ale termin 18.12 jest juz zajety w pubie Insomnia:( dlatego nie mam mozliwosci zmienienia rezerwacji na inny dzien. A wiadomo ze zima jest i caly czas na dworze nie bedziemy stali i marzneli.
Witam koledzy i kolezanki z przykroscia musze zawiadomi ze niestety ale musze przelozyc nasz spot na inny termin poniewaz dostalem dzisiaj informacje w pracy od gorna ze jutro mam jechac w delegacje i wracam najprawdopodobniej kolo 21.12 lub 22.12 :( Najmocniej was przepraszam ale to nie moja wina :( Niestety jestem w firmie najmlodszy wiekiem i stazem i niestety ale musze sie dostosowac. :(:(:( Mam nadzieje ze mnie zrozumiecie i nie bedziecie mieli mi tego za zle bo naprawde mi zalezalo na tym zlocie dnia 17.12.
Szkoda :( ale rozumiem zgadamy się na inny termin
Ech... a już miałem nadzieje, że będę miał wolną sobotę :p Teraz trzeba będzie znaleźć sobie coś do roboty :( Chyba że macie jakieś inne propozycje co do 17stego.
powiem że z jednej strony dobrze bo u nas w konine chcemy sobie spotkanie wigilijne zrobic i terminy by się pokrywaly :P
a moze przejedziecie sie z nami do wroclawia ;) w sobote 17 ;) ?
Jak wpadniecie do mnie na kawę z trasy to sie z wami zabiorę :D
nieproponuj bo zjedzie sie do ciebie kilka alf ;) i pozalujesz ;) kawy zabraknie ;) ale moze polecimy przez leszno to zapraszamy ;)
A o której planujecie powrót z Wro?
jak nas wroclaw wyprosi ;) a masz jakies ograniczenia czasowe ?
milych snow oby przysnil ci sie zajefajny zlot we wroclawiu:)
Młody25 ja poczekam na nowy termin :)
Kurcze szkoda że nie ma spotkania:(
ale czekam na nowy termin:cool:
Zdrowych spokojnych radosnych i pelnych milosci Swiat Bozego Narodzenia oraz szczesliwego Nowego 2012 Roku oby byl lepszy od tego starego. Dla wszystkich zyczy Tomek z Gostynia.
Witam.
Jestem z Czempinia (okolice Kościana), chętnie się wybiorę moją nową Alfą na spot poznać nowych ludzi.
Witam kolege z Czempinia :) i jak bede organizowal spocik tonapewno dam znac. Narazie mam nie mam za bardzo czasu ale mysle ze juz niedlugo bede mial wiecej wolnego i jakis spocik sie zorganizuje i bedzie mozna sie spotkac pogadac itp itd.:) jakby co to dam znac wszystkim zainteresowanym :) Pozdrawiam
Witam, trochę czasu minęło, zima się kończy to może pora na spocika? :)
witam witam ojjj tak duzo czasu minelo i ja zadko bywalem na forum bo mialem troche problemow i z autem i czasowo nie wyrabialem i od dzis mam troche wiecej czasu i jestem za bardzi " ZA " jakims spocikiem. Wiec Gdzie i kiedy ???
Witam, może coś w Gostyniu albo okolicy:cool: a co do kiedy to nam pasuje tylko w piątki, soboty i niedziele ale tylko do ok 15:(
To może tak jak poprzednio czyli Gostyń, najlepiej w jakiś weekend :)