... zatem czekam na ten magiczny dźwięk V6 :)
Printable View
...znaleźć tego tematu nie mogę, wrzuć link...:)
Dokładny link ;)
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...155_155_a.html
super autko:)...ale tak patrzę i czy maserati nie miało bliźniaczej konstrukcji?
bez wątpienia:)
Właśnie myślę jak tam dojechać żeby w korkach za długo nie stać :D. No to super. Nie ma to jak zobaczyć V6 w odpowiednim opakowaniu :D
Do zobaczenia w KEN Center :-)
z Woli z ul.Łuckiej
Wyjedź se wcześniej. Yyy... teraz? :D
Ja tam z Woli będę pyrgał w Solidarności, potem w Jana Pawła i Puławską do Wincentego, mam nadzieję, że tragedii nie będzie
To gdzie się ustawiamy i o której? :)
ktos bedzie wczesniej? juz mi sie nie chce w pracy siedziec, zszedlbym juz do tego garazu ;)
to juz schodze na dol :)
dzięki za super spotkanie:)...każde kolejne coraz lepsze:)
Ja również dziękuję :-)
Dzięki za spota, był jak zawsze super klimat :)
Dzięki, miejmy nadzieję że co tydzień będzie nas coraz więcej :-D
trzymamy trend wzrostowy:)
Mnie również było bardzo miło i dzięki za spotkanko :) i do zobaczyska za tydzień oby w jeszcze większym gronie :D
...obejrzałem Twoje felgi na profilu, na wiosnę pomyślimy:)
jasna sprawa:)
Ja również baaardzo Wam wszystkim dziękuję za spot :) naprawdę świetny klimacik nas nie opuszcza i oby tak dalej :))
Zamieszczam kilka fotek z naszych spotów - niestety marnej jakości..., ale telefon nie chciał robić lepszych ;)
Pozdrawiam:)Załącznik 41233Załącznik 41234Załącznik 41236Załącznik 41237Załącznik 41238
Jola !!! ja rozumiem, że jesteś pełna podziwu dla czystości mojej Alfy ale nie musiałaś aż 8 razy zdjęcia z nią wstawiać :-p
Widzę, że już ilość ograniczona :-)
Śmiesznie to wygląda, jak wszyscy stoimy i zaglądamy pod maskę.. jakby tam coś fajnego było :P
a cóż to za piękne GT na czwartym zdjęciu?:)LOL