no to ruchy,ruchy Panowie,bo "życie stygnie..." :D
Printable View
Ja bardzo chętnie bym się pojawił, ale jak to często bywa termin pokrywa mi się z terminem zjazdu. Gdyby nie to, na pewno bym przyjechał.
Odbiegając od tematu, mogę się wam pochwalić, że zrobiłem dzisiaj zaczep holowniczy. Motywacją do tego była moja niedawna wizyta poza drogą. Jakby ktoś chciał, to mogę mu też wykonać taki za jakąś butelczynę roztworu wodnego C2H50H w stężeniu 40%;)
Panowie jak komu szkoda na parking i herbatkę to parking przed Palmiarnią i herbatka z termosu lub na lotosie przy wjeździe do Wałbrzycha:)
ja się piszę na to ;) matber, nie masz zimy do RX8 nie ? :P
1. jozofek
2. flatbeet
3. Majkel
4. gcredhot18 :D5. Aleks_K
Szykuje się kolejny ciekawy spocik ;) Chętnie bym się pojawił ale niestety, dla mnie nie ten termin. Tak więc odpadam ale róbcie foty ;)
ja wpadne okolo 11 30 dopiero ;)
może przełożymy koledzy tego spota na trochę późniejsza godzinę? zapisało sie tylko 5 osób więc chyba każdy z nich by sie o tej przełożonej godzinie dowiedział do jutra :) bo ja na 11 też sie nie wyrobię. mam zaproszenie dziś na urodziny a wiadomo jak po takich imprezach wygląda dzień następny :P ja proponuję 13 :) w sumie nie wiem co tak wcześnie z tą 11 :D człowiek cały tydzień wstaje o 6 do pracy to by sie chciał chociaż w weekend wyspać :P
mi pasuje
13 brzmi dobrze.
niech wam będzie ale 13 to dla mnie trochę lipa ale się pojawię parking przed samym zamkiem oby nie lało
no i super ! też jestem obecny o 13 :)
PS> Aleks_K ja właśnie wróciłem z Wałbrzycha z Galerii, przejeżdżałem na parkingu centralnie obok GT na blachach DB 95... wyglądała jak Twoja, czyżby ? :D
mam na 17.00 do pracy więc jeśli na 13 to ja odpadam
flatbeet, nie wiem czy mam aż tak upierdzielone tablice czy co ale ja mam numery 2431A :D ale byłem o tej porze w galerii :P ostatnio tez ktoś pisał że mnie widział i numery 9... i też w miejscu w którym właśnie byłem :P ale to dobry znak - fotoradary mi nie straszne
Foty z dzisiejszego spotkania, kiedy powtórka? Załącznik 80279Załącznik 80284Załącznik 80285Załącznik 80286Załącznik 80287Załącznik 80289Załącznik 80290Załącznik 80292Załącznik 80293Załącznik 80294
hehe jak mi wkleił w navi logo Alfaholików :D :D :D trzeba było powiedzieć to bym navi odpalił, tam sie na starcie pokazuje ładne logo AR :P
co do samego spotu, z mojej perspektywy bardzo miło bo poznałem dwóch nowych kolegów także grono sie powiększa, kolejny spot mam nadzieję w jeszcze większym gronie i w jakimś nieodległym terminie :) można by gdzieś jakąś małą objazdówkę po górkach zaserwować i zakończyć wszystko jakimś ciepłym posiłkiem, gdzieś poza miastem. Może w Zagórzu / Lubachowie, tam nad tamą jest Fregata podobno fajna knajpa gdzie można dobrze zjeść :) Pewnie na zlot w takiej formie skusiło by sie więcej osób :)
Fregata... byłem, wziąłem menu, spojrzałem co można zjeść, upomniałem się u kelnerki, że nie przyszła do naszego stolika po zamówienie, i jak mi powiedziała że u nich jest samoobsługa, to powiedziałem że w barze mlecznym za takie pieniądze nie będę jadł. Może i jedzenie mają dobre (nie próbowałem), ale patrząc na ceny u nich wypadałoby żeby podeszli do stolika i zamówienie zebrali.
Przez krótki czas pracowałem w Starym Młynie w Świdnicy i to jest o wiele lepsze miejsce na posiłek. Albo Maria w Wałbrzychu. Tam byłem, zamówiłem, i zjadłem ze smakiem. Można też wypróbować w hotelu Złoty Las. Też mają tam restaurację a do tego bardzo ładną okolicę. Co powiecie na jakiś spocik po nowym roku? Wtedy możemy wypróbować lokalne restauracje. Podawajcie pomysły, to coś wybierzemy.
Ja tam wolałbym samemu zrobić kiełbaskę na grillu i opędzlować na dworze - większa frajda ;D a do restauracji wolę zaprosić dziewczynę... Ale to tylko moje zdanie. Swoją drogą przepraszam, że się dzisiaj nie pojawiłem, ale nie zdążyłem się ogarnąć przed 13.
A może jeszcze przed nowym rokiem da się jakiś spot ustawić ?
no to czekamy na propozycje grill czy knajpa obojętne a może mrożona herbata?
Zimowy grill ? byłoby ciekawie tylko jedzenie szybko by stygło :P
Zdrowych wesołych i pogodnych świąt oraz szczęśliwego nowego roku:cool:
Dzięki i wzajemnie koledzy Rodzinnych i Radosnych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku!
..no i jak najmniej awarii oczywiście :D
Chłopaki ratujta! Kto ma może stary amortyzator tylny prawy do 156? Właśnie mi kielich urwało a zapewne go już nie dostane w sklepie przed Wigilią ?!
Koledzy, jak z grillem? Może jeszcze przed nowym rokiem uda nam się coś zorganizować? Pogoda jest całkiem zachęcająca. Może w najbliższą niedzielę?
Myślę że po świętach to ciężko będzi bo wszyscy objedzeni na maksa ale po nowym roku to czemu nie. Alex przykro mi z powodu twojego amora też kiedyś miałem taką przygode,przyczyna to zatkane kanaliki odpływowe z kielicha i rdza . Od tamtej pory pcham w te okolice pistolet z wodą i wysokim ciśnieniem pozdrowienia:cool:
Witam wszystkich :)
Jestem z Wałbrzycha dokładnie ze Szczawienka od niedawna jeźdżę Alfka 156 1.9 JTD nie wiem czy pisze w dobrym dziale ale czy moglibyście mi polecic warsztat gdzie mógłbym podpiąć ją pod komputer i sprawdzić ? Niestety czasami zapala mi się ten czerwony wtrysk i ciężko odpala jak jest minusowa temperatura . dzięki za odpowiedź i pozdrawiam :)
Kolego ja mam kabelek i możliwość podłączenia do kompa. Oczywiście wszystko za free :) Na ostatnim spocie 2 tygodnie temu w Książu ustaliliśmy z kolegami że sie jakoś po nowym roku spotkamy i wszystkie nasze Włoszki podłączymy pod komputer, paru chętnych było także jak tylko coś się będzie organizowało to na pewno przeczytasz o tym w tym temacie i też podjedziesz :)
Aha :) to dzięki wielkie za info :) będę czekał na jakiś sygnał. Pozdrawiam
Widzę że mnie ominęła informacja o spocie w Książu, następnym razem Pany dajcie jakiś osobny wątek żeby można było wcześniej zaplanowac, dzieki!!
P.S. Są jakieś plany spotkań na nowy rok?
Plany są. Zobaczymy co z tego wyniknie.
Co koledzy (i koleżanki jeśli to czytają) powiecie na spotkanie w przyszły weekend? Możemy się spotkać w naszych okolicach przy okazji zapraszając Alfaholików z Ząbkowic, Strzelina, Legnicy. Myślę, że przynajmniej kilka aut się powinno pojawić. Wczoraj rozmawiałem z kolegą Wojtasw007 i opowiadał mi, jak to wcześniej było ze spotami u nas. Co tydzień się odbywały i było po 5 samochodów. Może przywrócimy tą tradycję? Proponuję najpierw zacząć od najbliższego weekendu. Piszcie co o tym myślicie. Żeby nie marznąć możemy się umówić pod jakimś barem/pizzerią/restauracją. Najpierw pooglądamy swoje kochanki;) a później pójdziemy napić się czegoś gorącego i ewentualnie coś zjeść.
Witam jako nowy jestem za
Mi to odpowiada
Widzę że mnie ominęła informacja o spocie w Książu, następnym razem Pany dajcie jakiś osobny wątek żeby można było wcześniej zaplanowac, dzieki!!
P.S. Są jakieś plany spotkań na nowy rok?
Read more: http://www.forum.alfaholicy.org/doln...#ixzz2GXMjyzat kolego Jacob wystarczy śledzić ten wątek a na pewno nic cię nie ominie . Wszystkiego najlepszego w nowym roku zero awarii:cool:
No ja też mogę za tydzień podjechać, nie ma problemu :)
No to i ja może się skuszę na taki spocik :)
Adusia0 a my Cię właśnie kusimy :)