Buhahaha roz%#$ałeś mnie :P
Pięknie zmodernizowałeś swoją alfe ;]
Printable View
Buhahaha roz%#$ałeś mnie :P
Pięknie zmodernizowałeś swoją alfe ;]
wymienione na nowe razem z przednim zawieszeniem
Dodano po 3 minutes:
widze ze "tjuning" idzie plena para :P chcesz upodobnic do wieswagena w srodku?:PPP
swoja droga co ze spotem???? ponawiam Skerries!!!! jest ladna plaza, zamek przy ktorym mozna cyknac fotki I isc na kawe.... a I w samym Skerries jest dobra knajpka przy plazy dla ludzi lubiacych dobre miesne jedzonko :P
bella spowrotem w kupie (troche srubek zostalo :confused:). potrzebny teraz dobry program z kompem!
panowie dobry pomyslCytat:
swoja droga co ze spotem???? ponawiam Skerries!!!! jest ladna plaza, zamek przy ktorym mozna cyknac fotki I isc na kawe.... a I w samym Skerries jest dobra knajpka przy plazy dla ludzi lubiacych dobre miesne jedzonko :P
, wiem ze nas tylko garstka i kazdy wyjazd ponosi za soba spore koszty!
((niech ktos sprawdzi inne fora-moze jest sie gdzie podczepic?))
u mnie tez z kasa krucho i jak w drodze powrotnej wachy zabraknie to bede wolal o pomoc :D
ale na zlot jestem gotowy i popieram!!!!
miejsce jest, dajcie termin!!!:cool:
najczesciej z terminami ma problemy Pablo :P wiem wiem jestem uszczypliwy ostatnio ;)
rzucajcie terminy bo mi jak na razie pasi wszystko :)
moze ktos zwerbuje Marcina od czarnej 159? :)
Witajcie,
Ja rowniez z przyjemnoscia bym sie pojawil :) Kwestia pozostaje termin, nie ukrywam, ze do konca czerwca bedzie u mnie slabo, ale moze moze...
Pzdr
Darek
Panowie, sprzedaje swoją ślicznotkę. Jeśli chcecie nawrócić kogoś ze znajomych/sąsiadów na alfaholizm, to gorąco polecam :D
W zasadzie wszystko w niej zrobione.
http://cars.donedeal.ie/cars-for-sal...eal-ti/6922533
Nie taki 'nowy'. Tylko mniej sie udzielam :)
Ja przegonilem swoja do Dublina dzisiaj o maly wlos i rodzice spuzniliby sie na samolot bo jak zwykle wyjechalem na styk a tu drogi pozamykane przez giro ale nadrobilem na M1. Odnosnie spota przyszly weekend u mnie odpada tak to w sumie do konca czerwca jestem wolny. Miejscowka pasuje tylko chetnych jak zwykle brak.