pozdrawiam kierownika czerwonej 147, widzianego ok 18.15 na m1 w bytomiu, pomachane-odmachane ;D
Printable View
pozdrawiam kierownika czerwonej 147, widzianego ok 18.15 na m1 w bytomiu, pomachane-odmachane ;D
Pozdrowionka dla czarnej 147 na blachach SGL tylne lampy klir widziana wczoraj około 12 na wprost BP na Halembie ramek nie było
Pozdrowienia dla Pana w zielonej 145 na 3 Maja w Bielsku. Zachowaliśmy się jak typowi wieśniacy oboje przegazówa i jak usłyszeli ze oboje mamy boxera to banan od ucha do ucha:)
Pozdrowienia dla oramkowanej czarnej 156 SW spotkanej dzisiaj na Łabędzkiej w Gliwicach ok. 16.00. Przepraszam że nie pomachałem, ale zagadałem się przez telefon :-/
Pozdro aro156 zauważyłem Ci dzis jak mi mignąłes przy rondzie obok Mc'Donalda w Wodzisławiu dokładnie 5 minut przed 16:) jechałem po przeciwnym pasie przy Starej billi, teraz jakos lecrelc. Mignąłes mi bardzo szybko i w ostatnim ułamku sekundy widziałem:)
Pozdrowienia dla olgi? Widzianej dzisiaj okolo 17.30 w tychach na towarowej kolo saturna :) nie machałam bo nie jechałam moją alfunią :(:(
alfe GT wczoraj kolo 17 przed budynkiem UE :)
Pozdrowienia dla Tom82! Stales na swiatlach kolo pekasu w czecho. Trabilem jadac w strone, Katowic moze mnie zuwazyles:)