no to klopsik;/ szkoda
Printable View
no to klopsik;/ szkoda
Przestudiowałem wskazówki z forum i dzisiaj sam postanowiłem sobie zrobić update. Robiłem bez kluczyka i zgodnie z instrukcją która była zamieszczona na drugiej stronie wątku. Kombinacje przycisków 3-4-5-6-9 na spokojnie wcisnąłem po uruchomieniu się Flashera i na szczęście udało się za pierwszym podejściem. Spróbowałem od razu CD9 z navi ale trochę bieda z tymi pixelami ;-) Załącznik 199984Załącznik 199985Załącznik 199986
Z pixelami nic nie zrobisz, ale ostatnio wyszły nowe mapy. Ktoś niedawno wrzucał linki na forum.
Panowie, a da się wrócić do starego softu?
Jak to zrobić?
No właśnie na mapach mi nie zależy, i tak są beznadziejne i używam telefonu.
Chodzi mi raczej o funkcjonalność i layout.
Panowie,
szybkie pytanie:
- chciałbym wgrać język polski do nawi + mapy + możliwość oglądania filmów, czy ktoś jest w stanie zrobić taki mod?
czekam na propozycję.
Aukcja na ebay.it - Interfaccia Video Alfa Romeo 159 MiTo Instant Nav RadioNav ingresso telecamera. Języka polskiego nie ma.
Witam, posiadam Alfe 159 z 2006r z nawigacja. Nawigacja stoi na logo alfa romeo. Tzn po właczeniu świeci sie logo po czym gaśnie i tak parę razy. Nie reaguje na przyciski. W środku nawigacji znajduje sie płyta, której nie można wyciągnąć. Czy można ją wskrzesić ? Dzięki
Czy da się wskrzesić nie wiem, ale jeśli byś chciał, to mogę sprzedać Ci swoją nawigację bo mnie już nie jest potrzebna - cena na pewno atrakcyjniejsza niż egzemplarze pojawiające się od czasu do czasu na allegro.