no to klopsik;/ szkoda
no to klopsik;/ szkoda
Przestudiowałem wskazówki z forum i dzisiaj sam postanowiłem sobie zrobić update. Robiłem bez kluczyka i zgodnie z instrukcją która była zamieszczona na drugiej stronie wątku. Kombinacje przycisków 3-4-5-6-9 na spokojnie wcisnąłem po uruchomieniu się Flashera i na szczęście udało się za pierwszym podejściem. Spróbowałem od razu CD9 z navi ale trochę bieda z tymi pixelami ;-)![]()
Z pixelami nic nie zrobisz, ale ostatnio wyszły nowe mapy. Ktoś niedawno wrzucał linki na forum.
Panowie, a da się wrócić do starego softu?
Jak to zrobić?
Demokracja jest zdobywaniem wolności dla siebie kosztem wolności innych, podstawianiem jednej normy przymusowej, na miejsce drugiej.
No właśnie na mapach mi nie zależy, i tak są beznadziejne i używam telefonu.
Chodzi mi raczej o funkcjonalność i layout.
Demokracja jest zdobywaniem wolności dla siebie kosztem wolności innych, podstawianiem jednej normy przymusowej, na miejsce drugiej.
Panowie,
szybkie pytanie:
- chciałbym wgrać język polski do nawi + mapy + możliwość oglądania filmów, czy ktoś jest w stanie zrobić taki mod?
czekam na propozycję.
Aukcja na ebay.it - Interfaccia Video Alfa Romeo 159 MiTo Instant Nav RadioNav ingresso telecamera. Języka polskiego nie ma.
Witam, posiadam Alfe 159 z 2006r z nawigacja. Nawigacja stoi na logo alfa romeo. Tzn po właczeniu świeci sie logo po czym gaśnie i tak parę razy. Nie reaguje na przyciski. W środku nawigacji znajduje sie płyta, której nie można wyciągnąć. Czy można ją wskrzesić ? Dzięki
Czy da się wskrzesić nie wiem, ale jeśli byś chciał, to mogę sprzedać Ci swoją nawigację bo mnie już nie jest potrzebna - cena na pewno atrakcyjniejsza niż egzemplarze pojawiające się od czasu do czasu na allegro.