luxxxxxx :D
szukam kogoś kto mi przyciemni tył!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PILNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
luxxxxxx :D
szukam kogoś kto mi przyciemni tył!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PILNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiec do poszukiwan Lokersa dopisuje sie tez ja:D
No ja jednak dziś się zabrałem za wymiane lamp przednich w swojej i zrobieniu ich na GT :D:D:D:D wyszło luuuuuuuuuuuuuxio tylko zmontować alfe muszę bo pół przodu rozebrane mam ;/
hehe dawaj foty dawaj foty :D:D
A tu mistrz drugiego planu :D
http://www.portalplock.pl/pl/334_inf..._samochod.html
Dziś zmontowana i jest gitanges namęczyłem sie niesamowicie :D ale było waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarto :D, jeszcze tylko światła do jazdy dziennej :D, w miesiąc zrobiłem tyle w niej co przez 2 lata :D
Bella ma parcie na szkło :D:D
A Tobie nie udało się po cichu do Płocka przyjechać co :D
Kur.. mac... Dzisiaj uchachany i szczesliwy wracam sobie do domu, bo wiadomo alfa idzie,klima chlodzi, muza gra itd itp:D i przede mna widze "łódkę" wiozaca piasek, zbieram sie do wyprzedzania i nagle slysze jak cos gdzies jebnelo jakis kamyk czy cos w karoserie jebna i jade dalej zostawiajac Scanie daleko w tyle(jak i 4 inne samochody:D) zajezdzam na podworko ,wysiadam jeszcze ostatnie spojrzenie na belle, bo wiadomo ciezko sie z Kochanka rozstac i katem oka co widzę? a no kur.. Alfa faktycznie dostala kamykiem, tyle ze w szybe i to pod sama wycieraczka ze strony pasażera, a od tego mi pekla szybana dlugosc ok 30 cm:(. ja pier... jak nie urok to sraczka:mad:
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ale największym pechowcem jestem ja chyba :D.................ale się nie poddaje :D dla alicji nawet ze strzelania na razie zrezygnowałem :D
No ja jutro dzwonie do Plonska na Plocką i w tygodniu bedzie nowa szyba, a mial byc intercooler :/ Lokers, a miales fotki chyba wstawic jak alfa teraz wyglada?
może zamiast fotek, jakiś spocik ? :P
Trzeba było ściągać gościa... wkoncu on Ci z kamienia strzelił, pewnie nie miał chlapaczy i taki finał jest ... a co do szyby to w Płocku ogarną Ci za 360 zł pytaj do Płońska może będzie taniej
Ale to nie był tylko dla Ciebie pechowy tydzień ;)
Załącznik 99121Załącznik 99122Załącznik 99123
Skapnalem sie dopiero jak bylem juz u siebie, wiec nie bylo jak go sciagnac, a na poczatku nawet zabardzo nie wiedzialem co to było:/ a Tobie co kto zawinił? A co do szyby to juz zamówiłem, z wklejeniem 390 zł no i bedzie north glass czy jakos tak, z niebiesko-zielonym paskiem u gory(podobno dobra cena z tego co pytalem kilku osob, ja sie na tym niestety nie znam)
a mi zawiniła wściekła baba w Punto :D zachciało jej się ze środkowego pasa skręcić w lewa a że jechałem lewym pasem zajechała mi drogę no i stało się... naszczęscie tylko tak...
no bo zawsze mogła sie odbić i w kogos innego wypakowac ;) Ach te bezlitosne wsciekłe baby i ich małe wsciekłe popierdalaczki:D ale mam nadzieje ze zatrzymałeś ją i uspokoiłeś?
lokers, w ostatniej chwili Cię zauważyłem :P
Widziałem właśnie :D, na pierwszy rzut oka zawsze się ramki rzucają :D, muszę se zrobić :D:D:D:D
- - - Updated - - -
Spoko robcio wstawię jak tylko uporam się z ich ustawieniem, bo wyszedł mały zomk i muszę je jeszcze raz zdjąć poskładać z dwóch jedną tak by było pikobelo :D
Spoko spoko:) Piotrek w płońsku bede w sobotę, tylko daj jakis nr fona do siebie to bede dzwonił:)
A może ktoś jeszcze w sobotę dołączy się do kolegi i zawita do Płońska??? Na spontana spocik w Płońsku :D
Piotrek ,bo jak się Płock i okolice zjadą to trzeba będzie zarezerwować parking pod Tesco;).
Parking bedzie za mały:) lepiej od razu na plac targowy podjechac;P
Kto od nas jeździ czarną 147ką :D:D:D:D na klubowych ramkach :D, pozdrawiam, puszczałem wczoraj na światłach koło godziny 13:30 :D:D:D:D
Dziś będę jechał po żonę do pracy to wstąpię po drodze i zarezerwuje targowisko na sobotę i na wszelki wypadek plac przy biedronce na przeciwko :P heheh rozumiem ze Wojtek jak coś to będziesz? Czyli zakładając że Wojtek przyjedzie, będzie Robert i ja to już trzech.....uuuuuu grubo będzie hahaha
- - - Updated - - -
Potrzebuję pilnej pomocy......zrobił mi się guz na oponie i potrzebuję znaleźć najlepiej taką samą oponę używaną żeby nie trzeba było zmieniać kompletu. Macie może jakieś namiary na zaufanych wulkanizatorów w płocku lub okolicach. Proszę o pomoc jak najszybciej bo jeżdżę obecnie na dojazdówce bo na tym guzie boję się jeździć. Opona jaką potrzebuję to dunlop sp sport 205/50 R15.
w raciazu koles ma dosyc spory wybor opon, wiec moze tam?
Jeśli mówisz o Marcinie to już do niego wczoraj dzwoniłem i takiej nie ma. Szukam na razie jednej może uda mi się znaleźć a jak nie to kupię normalnie dwie tu na miejscu.
No właśnie o Marcina mi chodziło:/
To niestety u niego nie ma. Dzwonię teraz po wulkanizacjach w Płocku ale też lipa, nikt nie ma takich opon.
Wrzucę dwie foty z dzisiejszego mini zlotu z Piotrkiem i Robertem:)Załącznik 99571Załącznik 99572
panowie dajcie znac jak bedziecie organizować jakis zlot, chetnie bym wpadł, w garażu butelkowy SPIDER i czarna 156, ramki ktos z forumowiczow ma na stanie w plocku? czy trzeba wysylke zamawiac? pozdrawiam
trzeba zamawiać :D ja też się zbieram by zamówić :D:D:D:D z pierwszym zamówieniem zrobili jaja, bo niby za pobraniem nie chcieli wysłać więc odpuściłem jak na razie ale koło 10tego będę zamawiał jak coś :D spocik by można było ogarnąć :D jestem za
No moznaby bylo:D ja tez jestem za ale dopiero po 10-tym:/
[QUOTE=adalberto;1211597]Wrzucę dwie foty z dzisiejszego mini zlotu z Piotrkiem i Robertem:)
Zlot był bardzo mini ale dobre i to :D
Ja i Seba i Rdk dziś byliśmy na BUDMAT drifcie :D, stwierdziliśmy że za rok wystawiamy TEAM ALFA ROMEO :D:D:D:D:D było kozak :D
Nie tylko Wy tam byliscie :P
ALFA ROMEO JTD DRIFT TEAM- bez dymu nie ma ognia:D:D:D
Najpierw musimy kupic z 10 Alf na części :) No i porządna laweta to podstawa :)
To ja juz jedna mam:)
Kurwa co ja dziś przeżyłem ;/;/;/;/;/, właśnie wracam ze szpitala, mała się rozchorowała, na szczęście jak na razie nie wymaga hospitalizacji ale kurwa przez ten kaszel dzieciak się męczy aż serce ściska, jutro wolne mam nadzieję że przejdzie jej szybko-mój mały promyczek szczęścia :D:D KOCHANY
-------------------------------
Druga sprawa w końcu mam światła w alfie i mogę jeździć w nocy, hidy teraz to hidy a nie kurde prowizorka świecenia, czyli z lampami się uporałem :D, ale to i tak mało w porównaniu do chorego szczęścia mojego ;/, ale w końcu moja alicja zaczynać przypominać samochód z charakterem, zostało tylko tylna szyba przyciemnić, obniżyć (gwint lub sprężyny same) i malowanie alufelg na czarno :D........a i przymierzam się na program tak na 180km :D, jak starczy kasy, seba wiesz za co dzięki :D:D:D:D chodź i tak już się wypstrykałem z pestek przez całą sytuacje, jak nie urok to sraczka
-------------------------------
Za rok zbieramy się wszyscy alfaholicy, ubieramy się w te same koszulki i idziemy reprezentować naszą wspaniałą markę na DRIFT BUDMAT SHOW :D, jak by dobrze pomyślał i ogarną temat można założyć nieoficjalny, luźny ALFA ROMEO TEAM :D KLUB :D:D:D:D koszulki zaprojektować i zamówić z ładną nazwą reprezentującą nasz region/grono :D:D:D:D
Mi się te koszulki podobają :D
http://img18.imageshack.us/img18/1759/alfaecowhite.jpg