luxxxxxx
szukam kogoś kto mi przyciemni tył!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PILNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
luxxxxxx
szukam kogoś kto mi przyciemni tył!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PILNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiec do poszukiwan Lokersa dopisuje sie tez ja![]()
No ja jednak dziś się zabrałem za wymiane lamp przednich w swojej i zrobieniu ich na GTwyszło luuuuuuuuuuuuuxio tylko zmontować alfe muszę bo pół przodu rozebrane mam ;/
hehe dawaj foty dawaj foty
A tu mistrz drugiego planu
http://www.portalplock.pl/pl/334_inf..._samochod.html
Dziś zmontowana i jest gitanges namęczyłem sie niesamowicieale było waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarto
, jeszcze tylko światła do jazdy dziennej
, w miesiąc zrobiłem tyle w niej co przez 2 lata
![]()
Bella ma parcie na szkło
A Tobie nie udało się po cichu do Płocka przyjechać co![]()
Kur.. mac... Dzisiaj uchachany i szczesliwy wracam sobie do domu, bo wiadomo alfa idzie,klima chlodzi, muza gra itd itpi przede mna widze "łódkę" wiozaca piasek, zbieram sie do wyprzedzania i nagle slysze jak cos gdzies jebnelo jakis kamyk czy cos w karoserie jebna i jade dalej zostawiajac Scanie daleko w tyle(jak i 4 inne samochody
) zajezdzam na podworko ,wysiadam jeszcze ostatnie spojrzenie na belle, bo wiadomo ciezko sie z Kochanka rozstac i katem oka co widzę? a no kur.. Alfa faktycznie dostala kamykiem, tyle ze w szybe i to pod sama wycieraczka ze strony pasażera, a od tego mi pekla szybana dlugosc ok 30 cm
. ja pier... jak nie urok to sraczka
![]()
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ale największym pechowcem jestem ja chyba.................ale się nie poddaje
dla alicji nawet ze strzelania na razie zrezygnowałem
![]()
No ja jutro dzwonie do Plonska na Plocką i w tygodniu bedzie nowa szyba, a mial byc intercooler :/ Lokers, a miales fotki chyba wstawic jak alfa teraz wyglada?