Napisał
epsonix
w przednich wyciągałem szybę, prowadnic nie ruszasz. w tylnych szybę po odkręceniu przez otwory/zaślepki gumwe do góry i taśmą szeroką przykleiłem bo szkoda wyjmować paneli zewnętrznych ozdobnych i ruszać małą szybkę. pisałem o tym chyba tu na forum pewnie jakoś na początku 2021r jak zrobiłem, na pewno więcej pisałem i wklejałem na facebooku Giulia/Stelvio Polska czy jak ta grupa się nazywa.
przez dziury niewiele wykleisz, może 1/4 powierzchni.
e tam, to też nie będzie nigdy sala koncertowa. u mnie basu nie brakuje, ale mam zrobione drzwi przednie i tylne, do tego jest jeszcze ori "sub" 6x9" zestawu mid.
jeśli zależy Ci na dole bardzo wyraźnym to najprościej mały sub dać, szczególnie jeśli robisz tylko przednie drzwi - można coś wrzucić pod fotel albo do bagażnika - tu jeśli masz audio basic wykręcić zaślepkę głośnika 6x9 na środku półki i wymienić pokrywę półki - pewnie coś za grosz wyrwiesz z alledrogo z rozbitka.
Co do warsztatu nie wypowiadam się, nie znam cen, nie wiem co planowali zrobić bo nie odpisałeś i ewentualnie jeśli nie policzyli rezystorów/montażu to ile by dodali