Poproszę dwie sztuki kolor na 156SW przed liftem oraz na dane na PW.
Pozdrawiam
Printable View
Poproszę dwie sztuki kolor na 156SW przed liftem oraz na dane na PW.
Pozdrawiam
156 sedan przed liftem
tyl i przod kolor
poprosze jedna sztuke do AR 156 sedan przed FL. na tyłek :D
Wielkie dzieki, naklejki z gratisem doszły. Długo nie czekałam. Polecam ;) Dobra sprawa, w dodatku za grosze :D
Do mnie też dzisiaj przyszły i wcale długo nie czekałem :p Potwierdzam super sprawa, zdecydowałem się kleić na mokro i się trochę w połowie wystraszyłem bo zaczęła się marszczyć skubana na brzegach, ale poleciałem po suszarkę i się pięknie wstąpiła :) Teraz tylko do kompletu muszę alfke ładnie umyć bo się zakurzyła bidula :(
efekt przed i po:
http://img834.imageshack.us/img834/9467/20110513213.jpghttp://imageshack.us/m/685/8682/20110513214.jpg
Witam. Otrzymałem wczoraj nalepeczki i dzięki za gratisa! Pierwsza sprawa muszę pochwalić autora za ładne wykonanie naklejek- bardzo odmładzają auto. Natomiast chciałem zapytać czy jest jakiś specjalny sposób naklejania tych nalepek, bo:
-Klej jest za słaby. Na dokładnie odtłuszczonej i wyschniętej powierzchni, krawędzie naklejki odchodziły i dokładnie nie chciały przylegać. To samo nie tylko z krawędziami naklejki ale z całą naklejką,
-Naklejkę musiałem z jednej strony dociąć nożykiem bo nie zmieściła się w rantach wewnętrznych emblematu- jakieś 1-1.3mm naklejki nachodziły na rant emblematu, powodując że krawędzie naklejki były zagięte do góry i to dodatkowo powodowało że rogi odciągały naklejkę od emblematu.
To takie moje małe uwagi, ogólnie dzięki za naklejki i szybki list. Dodatkowe gratisy także ładne!
Ja bym chciał 2 do 166, na przód i na tył, tak żeby to w obie strony działało :D
sluchajcie na ile to jest trwałe? w sensie mycia, mechanicznego oczywiscie, żaden alfista do automyjni chyba nie jezdzi...
Witam ja bym poprosił 2 (tył i przód) srebrno czarne do 156 (przed liftem) i 4 też srebrno czarne o średnicy 50-55 mm jak masz . Zrobiłbyś takie naklejki z logo BMW to bym tacie sprezentował bo mu się już zniszczyły.