Poproszę dwie sztuki kolor na 156SW przed liftem oraz na dane na PW.
Pozdrawiam
Poproszę dwie sztuki kolor na 156SW przed liftem oraz na dane na PW.
Pozdrawiam
-------------------------
AR 156 2.4jtd, 191/360 - jest
Lancia Dedra 1.6 16V - jest
AR 166 3.0 V6 - była
AR 166 3.0 V6 Sportronic - jest
156 sedan przed liftem
tyl i przod kolor
poprosze jedna sztuke do AR 156 sedan przed FL. na tyłek![]()
Panie Boże, a w niebie też są Alfy?
mmmm moja 157....
Ja, swoimi Alfami jeżdżę po Alfalcie![]()
* Ci którzy powinni wiedzą o co chodzi
Wielkie dzieki, naklejki z gratisem doszły. Długo nie czekałam. PolecamDobra sprawa, w dodatku za grosze
![]()
Do mnie też dzisiaj przyszły i wcale długo nie czekałem :p Potwierdzam super sprawa, zdecydowałem się kleić na mokro i się trochę w połowie wystraszyłem bo zaczęła się marszczyć skubana na brzegach, ale poleciałem po suszarkę i się pięknie wstąpiłaTeraz tylko do kompletu muszę alfke ładnie umyć bo się zakurzyła bidula
efekt przed i po:
![]()
Ostatnio edytowane przez Crokus ; 14-05-2011 o 08:41
Witam. Otrzymałem wczoraj nalepeczki i dzięki za gratisa! Pierwsza sprawa muszę pochwalić autora za ładne wykonanie naklejek- bardzo odmładzają auto. Natomiast chciałem zapytać czy jest jakiś specjalny sposób naklejania tych nalepek, bo:
-Klej jest za słaby. Na dokładnie odtłuszczonej i wyschniętej powierzchni, krawędzie naklejki odchodziły i dokładnie nie chciały przylegać. To samo nie tylko z krawędziami naklejki ale z całą naklejką,
-Naklejkę musiałem z jednej strony dociąć nożykiem bo nie zmieściła się w rantach wewnętrznych emblematu- jakieś 1-1.3mm naklejki nachodziły na rant emblematu, powodując że krawędzie naklejki były zagięte do góry i to dodatkowo powodowało że rogi odciągały naklejkę od emblematu.
To takie moje małe uwagi, ogólnie dzięki za naklejki i szybki list. Dodatkowe gratisy także ładne!
spalanie 7.8l/100km
====================================
pomoc w diagnostyce komputerowej Alf
Ja bym chciał 2 do 166, na przód i na tył, tak żeby to w obie strony działało![]()
sluchajcie na ile to jest trwałe? w sensie mycia, mechanicznego oczywiscie, żaden alfista do automyjni chyba nie jezdzi...
Witam ja bym poprosił 2 (tył i przód) srebrno czarne do 156 (przed liftem) i 4 też srebrno czarne o średnicy 50-55 mm jak masz . Zrobiłbyś takie naklejki z logo BMW to bym tacie sprezentował bo mu się już zniszczyły.
Ostatnio edytowane przez keV ; 16-05-2011 o 08:06