Pozdrawiam Olgę "tigerseye" spotkaną na światłach na Sikorskiego - łapki były -Ps. masz PW
Printable View
Pozdrawiam Olgę "tigerseye" spotkaną na światłach na Sikorskiego - łapki były -Ps. masz PW
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 147 na blachach WRA, z ramkami koło której stałem dzisiaj na kampusie KSW.
Pozdrowienia dla czerwonej 147, która przemykała o godzinie 16:30 przez starganiec ;)
pozdrawiam pana z białej 159 "jazda testowa" na ww blatach spootkanego na DTS
Ja pozdrawiam ciemną 164 na ramkach schowaną w bocznej uliczce przy CH "Agata" w Gliwicach :)
Pozdrawiam srebrną 166 na rej SCI widzianą dzisiaj rano, tuż po 7.00 w drodze do pracy na odcinku Cieszyn - Pawłowice na wysokości Pruchnej - niestety wyjezdzałem z bocznej i troche zapatrzyłem się na panienki które stały na przystanku dla tego zauważyłem ją w ostatniej chwili. Łukasz to Ty? :D
Kto to sprzedaje srebrną 156 w wodzisławiu stoi obok sklepu Lecrerc (dawna Billa), od kilku dni ją tam widuje z kartką za szybą. Tylko ten dziwny tuning w postaci pomalowania tylnik klamek na srebrno i paru innych dodatków ją nieco oszpecił...
Pozdrawiam również 166 widzianą dzis pod tesco w wodzisławiu ok. godz. 16.30 - tez miała jakis stuningowany wlew paliwa:) Ale za to kapelusz na tylniej szybie.
wydaje mi się że dziś się mijałem z oramkowaną 164 kolo fiata w bb
w każdym bądź razie pozdrawiam kierownika