:):) a jak!! u mnie tak mało alf w mieście a jak już się jakaś zjawi to ktoś totalnie nie w temacie :P
Printable View
o wypraszam sobie - byłem ostatnio kilka razy w Mysłowicach i to wy byliście nie w temacie oprócz jednego kierownika 145
:P
jutro czeka mnie jazda z Krakwa do Gdańska, ciekawe ile alfuniek spotkam po drodze :)
Pozdrowionka dla dwóch kierowników Alf Romeo 156 SW. Dziś był mały wypad do Suchej Beskidzkiej:D Jeden w kolorze zielonkawym na blachach KWA jechał za mną do Zatora. Drugi czarną chyba na blachach ZS jechał również za mną do Suchej Beskidzkiej. Jak do mnie dojeżdżali to zamrugałem awaryjnymi:) O i jeszcze na trasie do Wadowic pozdrowienia dla koleżanki w czarnej 156SW:) albo mnie nie zauważyła, albo za bardzo nie wiedziała o co chodzi bo nie odmachała:( Przypominam, że moja bella to czarna (nero fuoco) 156 na blachach KCH, zawsze pozdrawiam każdego Alfistę:D
ja pozdrawiam kolegę z seledynowej 156 - ki na SK który wczoraj był w Mysłowicach na światłach koło reala :) i kolegę z czarnej 145-ki widzanej na trasie S1 w stronę Cieszyna :)
aktualizacja - pozdrowienia również dla Pana z czarnej 156 -ki JTD na rejestracji SO - trasa nr 79 na wysokości zawodzia w katowicach :) chyba pan nie w temacie ale próbować warto :)
Kto parkuje czarna,piękna 164 na ulicy Boh.Getta na parkingu vis a vis przystanku zaraz za mostem? codziennie przejezdzam tamtędy do pracy i poprawia mi to humor strasznie:D
Ehh A ja dziś wróciłem z nad morza . Trasa Nowy Sącz - Trójmiasto - Władysławowo .
Zero jakiegokolwiek odzewu ;/