o wypraszam sobie - byłem ostatnio kilka razy w Mysłowicach i to wy byliście nie w temacie oprócz jednego kierownika 145
![]()
jutro czeka mnie jazda z Krakwa do Gdańska, ciekawe ile alfuniek spotkam po drodze![]()
Pozdrowionka dla dwóch kierowników Alf Romeo 156 SW. Dziś był mały wypad do Suchej BeskidzkiejJeden w kolorze zielonkawym na blachach KWA jechał za mną do Zatora. Drugi czarną chyba na blachach ZS jechał również za mną do Suchej Beskidzkiej. Jak do mnie dojeżdżali to zamrugałem awaryjnymi
O i jeszcze na trasie do Wadowic pozdrowienia dla koleżanki w czarnej 156SW
albo mnie nie zauważyła, albo za bardzo nie wiedziała o co chodzi bo nie odmachała
Przypominam, że moja bella to czarna (nero fuoco) 156 na blachach KCH, zawsze pozdrawiam każdego Alfistę
![]()
Cześć, mam na imię Mateusz i jestem Alfaholikiem
ja pozdrawiam kolegę z seledynowej 156 - ki na SK który wczoraj był w Mysłowicach na światłach koło realai kolegę z czarnej 145-ki widzanej na trasie S1 w stronę Cieszyna
aktualizacja - pozdrowienia również dla Pana z czarnej 156 -ki JTD na rejestracji SO - trasa nr 79 na wysokości zawodzia w katowicachchyba pan nie w temacie ale próbować warto
![]()
Ostatnio edytowane przez aniucha05 ; 24-07-2009 o 13:18
Ehh A ja dziś wróciłem z nad morza . Trasa Nowy Sącz - Trójmiasto - Władysławowo .
Zero jakiegokolwiek odzewu ;/
"Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."
Były :
AR 146 1.9 TD
AR 156 1.8 T.S.
Aktualnie :
AR 159 2.4 JTDm