Tak, ale jak widze te spojrzenia pełne pożądania to czasem miewam wątpliwości. Warunek nieskazitelnie czysta.
Printable View
jak bedzie jakiś termin wolny to prosze mnie zapisac :)
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
ok rozumiem , myslalem ze to na zamowienie :)
a wiec chciałbym kupić taki zestaw , ale czy to jest kompletny zestaw czy trzeba cos dokupic ? i czy dodajecie ewentualnie jakas instrukcje apropo montazu , czu elektryk bez problemu sobie z tym poradzi ?
Witam
YonasH czy jest opcja zamówienia tego zestawu do Anglika tzn widziałem wasze ogłoszenie na alfaowner.com
ale wole pisac tutaj. Czy jest opcja zeby kupić gotowe przerobione lampy do Anglika ? Czy tylko zestaw do samodzielnego montazu ?
Jakie ceny w obu opcjach i jakie terminy wchodzą w gre?
Pozdrawiam Emil
Zestaw zamontujesz do anglika bez problemu. Gotowych lampo nie ma i nie będzie. Po gotowe odsyłam na AO :) Tam Jay i spółka stworzyli alternatywny, prostszy projekt, ale wymagający zakupu całych lamp.
Termin - wiosna 2014. Trochę mnie stres zaczyna cisnąć, bo nie mogę się ogarnąć z innymi rzeczami i wystartować z drugą turą.... ehhhh
Ile trwa mniej wiecej tego montaz?
narazie to odpowiedź na moje pytanie trwa 14 dni :) a jestem gotów kupić od ręki ale wiem ze to chyba nie mozliwe a reszte pytania o montaż, instrukcje itp zostaje bez odzewu.
Z tego co pamietam Yonash pisal gdzies w tym temacie ze kupujacy otrzymuje manual jak to wszystko ogarnac. Tak wiec spokojnie :)