Ja również jestem/będe bardzo mocno zainteresowany przeróbką lamp, także proszę o wpisanie na listę. Jeżeli jest ktoś chętny co do montażu proszę o priv pozdrawiam
Ja również jestem/będe bardzo mocno zainteresowany przeróbką lamp, także proszę o wpisanie na listę. Jeżeli jest ktoś chętny co do montażu proszę o priv pozdrawiam
To wasze rozwiązanie z ringami miażdzy!Super profesjonalna robota! Nasuwa mi się pytanie - jaką trzeba mieć wiedzę o elektronice i umiejętności manualne żeby ten zestaw samemu później zamontować u siebie? Ile to jest mniej wiecej pracy?
Nie myśleliście o podobnym rozwiązaniu z przeciwmgłowymi? Nie wiem czy fajnie by to wyglądało, podejrzewam że było by mniej pracy z tym a efekt też byłby imponujący. No i chyba w świetle prawa (chociaż tutaj mogę się mylić) nie była by to tak poważna ingerencja jak w przypadku całej lampy.
Wiedzy o elektronice nie trzeba miec zadnej, a zdolnosci manualne na normalnym poziomie, (osoby ktore wszystko psuja co wezma w rece niestety tutaj odpadaja)
Mozna by zrobic same przeciwmglowe ale efekt nie byłby taki du.. urywajacy!!! Moim zdaniem swiatla 159/brera byly stworzone zeby miec takie ringi, tylko nie wiedziec czemu nie wprowadzili ich do produkcji
Nie ma lepszego reflektoru w ktorym lepiej wygladaja ringi a zwlaszcza ich szesc, kazdy troche wiekszy od pierwszego. A tak w ogole to ledy w przeciwmglowych na dole maja Volvo i im to pasuje.
Te reflektory az prosza swoim wygladem o takie ringi
Pracy jest troche przy montazu, ale warto dla tego efektu! Na zywo wygladaja o wiele lepiej niz na filmiku i musza zaje...ie wygladac w tylnym lusterku innego kierowcy
Pozdrawiam![]()
Witam.
Jeżeli można proszę o wpisanie mnie na listę kupców/ chętnych w najbliższej turze.
Wszelkie dane itp. udostępnię na priv w razie potrzeby.
Pozdrawiam.
Efekt bajka, proszę o dopisanie mnie do listy ;-)
pzdr.
no panowie mistrzowie ringów prosze o dopisanie mnie do listy zainteresowanychpozdrawiam
świetna robota... tylko cena mnie troszkę przeraża:p jeżeli dobrze wyczytałem 1000-1200 zł? mega szacun za wykonaną robotę!!!
cena przeraża mnie ze względu na fakt, iż w przypadku kolizji, nikogo z ubezpieczalni nie będzie obchodziło, ile kosztowało założenie ringów.. ale to inna bajka. Prześledziłem temat i mocno zastanawiam się czy się nie dopisac do listy.
Mam dwa pytania: czy ringi są tylko jedno kolorowe? czy środkowy ring, może mieć kolor światła taki jak reszta, a co druga leda mogła by świecić na pomarańczowo? mógłby wtedy być kierunkowskazem..... tak mi jakoś fantazja podsunęła taką myśl. Nie wiem czy da się takie coś zrealizować, ale było by to ładne moim zdaniem
Do kiedy jest czas by się zapisać na następną turę?
Ostatnio edytowane przez liked ; 28-09-2013 o 19:58
rowniez prosze o dopisanie na liste kupujacych
W przypadku kolizji kupujesz tylko uszkodzone ringi (~90zł szt.). Reszta przetrwa.
Nierealne przy obecnej dostępności ringów. Nie wyobrażam sobie nawet wykonania "customowych" aby zachować jakość jednokolorowych.
Zapiszę Cię na listę. Jak zacznę zbierać zadatki, to dostaniesz PW i się zdecydujesz. Będzie to orientacyjnie w listopadzie.