Można i nie można :)
Wymóg niby jest do miesiąca czasu od daty z umowy ... Aleeeeeeeeee różnie to bywa :)
Printable View
niestety to nie my. O tej godzinie z przyjemnością nadal spaliśmy u siebie ;)
Poza tym 159 stoi w garażu, bo mąż aktualnie jeździ slużbową Insignią, a moja jest tak brudna po śniegowych akcjach, że robi za widmo - mógłbyś jej nie zauważyć :haha:
Jutro pomykam w stronę Ząbkowic Śl. (Barus wróciłeś już do Wrocka? ;)) i Dzierżoniowa.
Jester masz jutro zmianę? :D
Pozdrawiam kierownika ciemnej 166 na DZL który mnie dzisiaj puścił na skrzyżowaniu w Złotoryi ;)
Zależy o której i w którą stronę ;), bo mijało mnie dzisiaj mnóstwo Alf i oprócz tej na blachach DZA..., która mijała mnie w Radzikowie ;), to innej z ramkami nie widziałam.
Mijałam dzisiaj tyle Alf bez ramek, że juz nawet nie łudziłam się, że kolejna może mieć. I przy mijaniu się, to w ostatniej chwili zauważyłam, że są ramki jednak są.
Z Ząbkowic wyjeżdżała też czarna 159 na blachach PKS, której najpierw nie mogłam dogonić po tej niby obwodnicy miejskiej, a później została daaaleko z mną, bo tak żwawo jechała po trasie :haha:
Jester niestety za późno przychodzisz do pracy ;) Do godz. 16 to ja muszę dziecko ze szkoły odebrać na drugim końcu miasta.
Pozdrawiam odbierających alfę po pobycie w Victorii w Lubinie. :)
Pozdrowienia i podziękowania dla kierowcy czerwonej 145 który 17.03 (niedziela) przed południem na drodze prze Godzieszową ostrzegł uprzejmie granatową Bravkę przed misiaczkami czającymi się w Siedlcu:)