Zmieniaj na '100', wpłacaj kasę i nie marudź :)
Printable View
No i zmienione na 100%
2 Wojtki ogłaszają, że będą :)
Dobre i tyle;) Chociaż zachęcamy także innych - tych którzy byli ostatnio, chyba zachęcać nie trzeba, a Ci którzy przybędą po raz pierwszy na tego typu imprezę, nie przepuszczą już żadnej:D
ja odpadam...bede na jakis tam targach wtedy...szkoda..
Hmmm...ja miałem jechać na targi motoryzacyjne do poznania bodajże wtedy, ale wolę jednak opole :P
Świdnica! Czekam aż się zorganizujecie ze spotem to przyjadę z Kłodzka (już przestaję pomieszkiwać w Świdnicy), bo zjadłbym jakąś pizzę :P
cokolwiek bys Paweł organizował w ten weekend ja niestety znowu odpadam, jade jutro nad morze bo są jakies tam targi znowu i wracam dopiero w środę...wrócę i znowu jade w czwartek i wrócę w niedziele wiec jak cos to nie w ten weekend tylko kolejny moge sie spotkac wieczorem na jakims mini spociku :)
no bo prawda jest taka że chodzi mi po głowie spocik grill'owy gdzieś między Świdnicą, Legnicą i Jelenią Górą co by ściągnąć też tamtejszych miłośników marki plus Wrocław oczywiście:) fajnie byłoby połączyć siły na jednym większym spocie bo wiem że tu i tam działają lokalne grupy Alfisti :) pomysły są 2 - Bolków i Zamek Świny lub jezioro Słup koło Jawora. jeśli się zmobilizujemy i padnie na ten weekend to raczej jezioro, z Bolkowem jest więcej roboty bo ruiny zamku są podobno zamknięte czy jakoś tak.. no w każdym razie trzeba by załatwiać z lokalnym klucznikiem byśmy tam mogli na teren zamku wejść i to raczej odpłatnie. czasu jest mało a szkoda bo w weekend zapowiada się ładna pogoda. coś będę kombinował ale chyba jednak w ten weekend spod nie wypali, chyba dopiero za tydzień..
Mamy już piątek...ten weekend bankowo nie wypali jeśli ma być duża frekwencja. Mnie np. w ten weekend nie ma, już są plany których nie zmienię za żadne skarby :P
A za tydz opole.. -.- Także chyba niedane mi przyjechać na grilla do Was :(
no to zobaczymy sie w opolu bo ja tam na chwil parę wpadne :)