Dziś poznałem kolegę osobiście.
Pozdrowienia
Printable View
A pozdrawiam pozdrawiam:D
Pozdrawiam kierowcow mijanych dzisaj na trasie Lubaczów-Rzeszów odezwu brak..
oraz kierowce czarnej 156 RPZ którego wpuściłem w Łańcucie i który kawałek dalej sprawił że przypomniałem sobie jak dobre hamulce ma alfa
Pozdrowienia dla kierowcy niebieskiej 146-ki widzianego wczoraj około 17tej w okolicach ratusza, machałem łapą ale chyba nie zostałem zauważony:) z czarnej 155ki.
Pozdrwionka dla kolegi z ciemno szarej 156 mijanej we wtorek przed biłgorajem który jako jedyny pomachał i dwóch także 156 także mijanych w korczowie jedna chyba podkarpacka.. ale zero odezwu..:)
kto parkowal dzis czarna gtv-ke w Zaczerniu pod policja??Chyba na RJS.Przy okazji pozdrawiam wszystkie alfy ktore spotkalem na Trasie Dębica-Zaczernie,pozniej w Rzeszowie i spowrotem na trasie Rzeszow-Dębica mi.szara 159 sedan,granatowa 156 FL z przyczepka
Fajna nie ?
Moge sie zamienić za twoją 159 bo potrzebuje wiekszego autka :)
pzdr
no fajna fajna.Nawet zaparkowalem kolo Ciebie.A powiedz mi cos tam robil??Ja mialem multiselekt;)
pozdrawiam 147 czarną oramkowaną w Rzeszowie na moście w str. Millenium Hall, jechałem audi a2 srebrnym RDE, pozdrawiam również 146 RRS, widzianą w Ropczycach koło 13.00 przy wyjeździe z biedronki również oramkowaną :) i jakiegoś kutasa co ukradł mi wycieraczki :)
Pozdro dla alfy 146 (DamianBAD) który przepuścił mnie wczoraj na Dąbrowskiego w Rzeszowie. Jak dobrze być Alfaholikiem:)
Pozdrawiam kolegę w 166, ciemnej(granat) odmachane:) widzianego 01.09 oraz dziś to byłeś Ty kolego 2 razy?? okolice Gorzowa Wlk (Deszczno)
Pozdrawiam wlasciciela 156 sw czarny mat ktora mijalem kolo baru nad wislokiem
Wysłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk
Złomi chyba ciebie wczoraj mijałem 166 czarną między Nutą Nową a Kurzyną :)
Pozdro dla 159 SW na klubowych ramkach widywanej często w Biłgoraju. Dzisiaj stała obok obok przedszkola na Al. 400 lecia
Tak Tak, smignąles z za zakrętu ze jedynie ramki zobaczyłem. A właśnie skąd mas 166 ??
Zwlokłem ją z Niemieć po ostatnim pobycie ale brat ją przejął bo dla mnie jednak zbyt duża :P
Co zrobić jak w głowie siedzi 159 SW :)
Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 147-ki TOS na ramkach, który wyjeżdżał z Targowej w prawo na Piłsudskiego w Rzeszowie dzisiaj około godz 12.
A któż to tak nam ładnie odmachał w 156 z rameczkami, wyjeżdżając spod dworca PKS w Zamościu, na ulicę Wyszyńskiego? Dzisiaj koło 18 :). Jechaliśmy Qkiego grafitową 156 i skręcaliśmy w tą "dworcową'. Kierowca wydawał się lekko zaskoczony naszym podwójnym pozdrowieniem. :)
Pozdrowienia dla kolegi czarnej 147 rze... widzianego wczoraj około godz 11:00 na lwowskiej w Rzeszowie odmachane pogadane nawet zdążyliśmy zamienić kilka zdań. PS nie mekka a przyszła Pani Mekkowa
Pozdrawiam wlasciciela ciemnej 166 ktora przed chwila smigla przez niepodleglosci
teńks :) również pozdrawiam
Tak myslalem ze to Ty :p ale nie widzialem tablic bo szybko sie oddaliles:p
pozdrowionka dla ciemnego SW RNI... widzianego na "obwodnicy" biłgoraja okolo 17
Pozdrawiam Panią "żonę Piotra_C" i koleżankę(?) siedzącą obok :D
Entuzjazm w czerwonym Mito na widok innej Alfy jest rozbrajający i zaraźliwy, udzielił się także moim pasażerom :D
dlaczego ja nie moge spotkac tego mito.Pewnie przezylbym orgazm z tego entuzjazmu:D
ja dzisaj na trasie rz->waw widzialem z 4-5 alf i zero pozdrowien
w rudnej czekalem zeby sie wlaczyc do ruchu patrze jedzie grafitowa 166 (bez ramek i RSR) mysle pewnie mnie wpusci a tu ni ch**a
coraz wiecej alf w przypadkowych rekach
No cóż... ZAWSZE tak mamy, jeśli zobaczymy Alfaholika. Podobno to jest nieszkodliwe i da się wyleczyć ;) Pozdrawiamy. Żona Piotra_C i Córka Piotra_C :cool:
- - - Updated - - -
Ho ho ho! Panie Marcnow, a gdzie ochrona danych osobowych? ;) Pozdrawiam.
- - - Updated - - -
Zacznij jeździć szybciej - na pewno mnie znajdziesz :P Póki co pozdrawiam poprzez Forum :)
piotr_c poprostu nie za czesto juz bywam w Rzeszowie.Gdzies kiedys moze sie spykniemy.Pozdrawiam
Ja dziś miałem wysyp Alf jak wracałem z pracy, w Kolbuszowej widziałem czerwoną 145 SZY... , czerwoną 145 LZ..., zieloną 146 RKL... , dwie srebrne 156, jedna RMI... a drugiej nie dostrzegłem tablic i czarną 156 RT.... oraz czarną 156 RZ... . Pozdrawiam wszystkich których dziś spotkałem na drodze.
Czarna 156 LU na rameczkach dzisiaj na Mełgiewskiej w stronę Świdnika po południu :)
Pozdrawiam Ramzesa spotkanego dziś w Pustkowie. "Kapiszon" daje czadu :D
He. Pozdrowienia dla Ciebie i dzieki za myjnię :) a co do mojej K to dopiero rozkręcam możliwości :) W najbliżyszm czasie po wymianie czujnika do 3 barów, montażu MBC + zwiększeniu doładowania do 1.5 bara i zestrojeniu tego (o ile jeszcze Rail to zniesie :D) będzie fajnie "bzykać" ;)
pozdrawiam wlasciciela ciemnej 156 mijanej po 16 kolo Widelki
oraz wlasciciela GTV kameleon
pozdrawiam kierownika jadącego wczoraj w Sandomierzu błękitną alfą 156 na podkarpackich tablicach który mi machnął :)