Poważnego nic Jola:) ...a w skrócie wizyta Mamusi...:)LOL
Printable View
Poważnego nic Jola:) ...a w skrócie wizyta Mamusi...:)LOL
zobczymy jak się zakończy i czy będę miał czas jeszcze na spot...:)
właśnie jest realna szansa na dobre samoczucie po:):):)
to gdzie mam przyjechać na spota? :)
Witek, to dobre pytanie:) Mnie raczej nie będzie w najbliższy czwartek, ale też bym nie bardzo wiedziała, gdzie jechać. Próbuję to własnie ustalić :P;)
---------- Post added at 16:43 ---------- Previous post was at 16:39 ----------
Podsumowując nasze dyskusje, na pewno od 29.03 przenosimy spoty do GalMoku na górę:) Pozostaje kwestia najbliższego spotu, czy chcecie jechać na karty na RCW czy robimy już inaugurację spotów w GalMoku. Łukasza pomysł ze spotem na RCW wprowadził trochę zamieszania;)
Mam propozycję - dla chętnych na Karty, o 19 RCW, dla chętnych na spota, robimy spota w Galerii o 20h30.
Myślę, że i tak karty nam dlugo nie zajmą - w końcu to dwa biegi po ca. 10min, + dojazd, myślę, że wyjdzie akurat.
Trzeba wziąć pod uwagę to, że nie każdemu muszą karty odpowiadać :)
OK :)
1. 19.00 RCW (rezerwujemy miejsca czy na partyzanta uderzamy??)
2. szybki przejazd :D
3. ok. 20.30 oficjalny start spotu w Galerii Mokotów (poziom najwyższy)
Jeszcze warto ustalić, w którym miejscu parkingu. Proponuję narożnik zaraz za wjazdem:
http://maps.google.pl/maps?saddr=52....p=0&sz=20&z=20
Jeśli trafi się tam inny zlot (:P) to drugi narożnik, przy wyjeździe.
Jasne Jonasz, mapka się przyda, choć chyba się tam przejadę i sprawdę zatłoczenie, bo na górze dawno nie parkowałam:) chyba wobec braku sprzeciwu możemy uznać, że GalMok zostaje:):):)
ja na RCW pewnie nie dotre na 19:30 tylko 20-21:00 :(.
GalMok jest idealnym miejscem dla mnie, prawie jak KEN za czasow biura na KEN :)
Jeśli dobrze zrozumiałem słowa Ojca Dyrektora Marcina na ostatnim spocie to również jestem za nie rozdzielaniem się w jeden dzień. Jak ktoś będzie chciał pojechać na karty to pojedzie czy to umówimy się w pon., wtorek itd. itp. tylko trzeba konkretnie w czwartek ustalić że np. dwa wtorki w miesiącu spotykamy się na kartach. Prawda jest taka że na te karty w większości przyjadę te same osoby które regularnie przyjeżdżają w czwartki na spoty i nagle ktoś będzie chciał przyjechać tylko do gal. mokot. zostanie dwie Alfy osób które na te karty się nie wybrały.
Łukasz, mimo wszystko nie możemy nikomu zabronić jechać na karty w czwartek... Ojciec Dyrektor Marcin jest bardzo radykalny, ale podobno to ja jestem prezesem:P;) Ja się z Tobą zgadzam, że to wprowadza pewne zamieszanie, ale jeśli ludzie będą mieli chęć, zbiorą się, to niech spróbują:) potem mogą przecież dojechać GalMoku..., oczywiście też pod warunkiem, że będą chcieli...
Jak wspominałam już, mnie raczej w ten czwartek nie będzie, więc grupy katów nie zorganizuję, ale mam nadzieję, że wszystko wypali. Sądzę, że warto już wypróbować nową miejscówkę naszych spotów (jeśli karty nie wypalą lub zdecydujecie o podzieleniu się na 2 grupy).
jakby coś to w czwartek okolo 19-20 może byłbym na parkingu Galerii :)
Moja propozycja numer dwa :)
Możemy oddzielić spota od go-kartów.
Umówić się w jakiś dzień w tygodniu/weekend i pośmigać...
...zgadzam się i podtrzymuję stanowisko...zwłaszcza że z dogadaniem godziny kartów też może być ciężko a godzina samego spotkania powinna być ustalona z góry (dla nowo przyjeżdzających przede wszystkim) a nie uzależniona od rozpoczęcia czy zakończenia jazdy...ale jak Jola powtarza, i mimo moich poglądów że demokracja wcale nie jest dobrym rozwiązaniem, większość zadecyduje:)
---------- Post added at 07:44 ---------- Previous post was at 07:41 ----------
ej tam ciężko:) raz w tygodniu kąpiel może być wyjątkowo o 18.30:) (mówię z doświadczenia:):):)
Potrzebny jest w takim razie jasny komunikat dla osób które chciałyby przyjechać pierwszy raz albo dla tych którzy są sporadycznie, czyli: gdzie dokładnie i o której :-)
P.S i oczywiście żeby był łatwy w odnalezieniu, a tak właściwie co do spotu w GM w tym tygodniu byłbym ostrożny bo zapowiadają deszcz... :-(
Michał, masz słusznosć, ale najpierw próbuję cos ustalić...;) jesli chodzi o deszcz, to kawiarni w GM nie brakuje;):)
---------- Post added at 11:54 ---------- Previous post was at 11:44 ----------
No własnie Eryk... Widzę, że jest zbyt duży bałagan i pojawiają głosy sprzeciwu... Wobec tego przychylam się do Twojej propozycji i uważam, że czas w końcu ogłosić jasną informację:)
---------- Post added at 11:58 ---------- Previous post was at 11:54 ----------
Proponuję zatem zrobić listę chętnych na karty i wówczas ustalić dogodny dla Wszystkich termin. Szczegóły można domówić na spocie.
---------- Post added at 12:21 ---------- Previous post was at 11:58 ----------
Teraz kwestia czwartkowych spotów;)
Jonasz umiescił już mapkę, jesli miejscówka będzie zajęta, znajdziemy inny zakamarek:)
OSTATECZNY KOMUNIKAT NA NAJBLIŻSZY SPOT:
GALERIA MOKOTÓW, UL. WOŁOSKA 12, OSTATNI POZIOM (SAMOLOT)
(W RAZIE DESZCZU POZIOM NIŻEJ LUB KNAJPA, ALE TO USTALAMY NA MIEJSCU)
GODZINA 19.00-19.30 POZOSTAJE BEZ ZMIAN. ZAWSZE JEST OPCJA PÓŻNIEJSZEGO PRZYBYCIA - DO UZGODNIENIA.
NAJBLIŻSZY SPOT (22.03) ODBĘDZIE SIĘ JUŻ W NOWYM MIEJSCU (zobaczymy w praktyce, jak sprawdzi się nowe miejsce - w zasadzie będę czekała na Wasze relacje)!!!
Czekam na Wasze sugestie:):) Jeżeli zaakceptujecie, założę nowy temat z info o zmianie, ale chyba nasze dyskusje pozostawimy w tym temacie:)
Pozdrawiam:):):)
Mozesz edytowac pierwszy post :)
A i w czwartek ma być bezdeszczowo:
http://www.meteo.pl/php/meteorogram_...cname=Warszawa
No to trzeba będzie przetestować nową miejscówkę :D
Koniecznie;)
---------- Post added at 12:58 ---------- Previous post was at 12:57 ----------
Jest już nowy temat informacyjny pod hasłem: http://www.forum.alfaholicy.org/pols...e_mokotow.html
---------- Post added at 13:21 ---------- Previous post was at 12:58 ----------
...aż dziwnie się czuję, że organizuję Wam nową lokalizację, a sama nie będę na inauguracji;):)
No to teraz nie masz wyboru, musisz wpaść :p
Domyślam się że to coś w rodzaju polerki :D
Pierwszy! :crazy_pilot:
Również melduję się w moim ulubionym temacie:crazy_pilot:Tym samym otwieram już tutaj listę chętnych do przybycia na spot KEN-owy w najbliższy czwarek:);):)
Proponuję byśmy na spocie zrobili listę i zamówili wspólnie genialne kubki:
http://www.forum.alfaholicy.org/skle...l_otwarte.html
Zgłaszam się na ochotnika :)
Dobry pomysł Jonasz:) ja też się zgłaszam!
To zrobię listę chętnych i zrzutę na spocie. Póki zbiorę po 20zł. Rozliczenie przy odbiorze.
Ja będę, niestety po raz ostatni na najbliższe 3 miesiące (prawdopodbnie..)
ja kubeczka poproszę,
a co do KEN, to nie wiem, nie wiem